14 kommentarer

 • ….eller en lille likør til kaffen?
  Kan berolige dig, det er ok også bagefter de 35…. bortset måske lige for når ens ungers skole hænger et forstørret billede op på gangen, fra første skoledag, hvor man er fanget på et ganske uheldigt tidpunkt og en ditto vinkel OG ens søde unge så står der i forhallen og peger på det og siger HØJLYDT: “Du ligner en gammel dame” *suk*

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Hahaha! Nogle gange, så er jeg altså glad for, at jeg ikke har børn! Man ja, satser også på, at livet er ok efter de 35 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tro mig! Livet er absolut også værd at leve efter de 35. Måske er det faktisk bedre end de første 35 år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Det lyder godt! I virkeligheden har jeg faktisk heller ikke noget imod at blive ældre. Hr. Mand er 6 år ældre end mig, og kan jo se, at han klarer det ok.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh hvad, jeg er snart 37 (sagde min majet søøøde datter forleden) og JEG er i hvert fald ung. Basta.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hi hi, husker selv alt for tydeligt, da jeg fyldte 35…..Var virkelig på vej ned ad bakken – troede jeg! MEN, derfra blev livet kun bedre og mere udfordrende og sjovere og og og og….kan faktisk kun finde på positive ting at sige om mit liv efter 35!
  Håber det er en trøst;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Det er det bestemt. Nu har jeg jo heldigvis en masse skønne projekter igang der rækker et stykke ind i mit 35 år, så satser på at det bliver sjovt at være 35 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den kær 🙂 Husk at det er blevet meget moderne med helt gråt hår. Det har jeg selv set, blandt de unge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Haha! Det har jeg også!! Tegningen lyver faktisk lidt, for selvom jeg leder, så har jeg ikke fundet et gråt hår endnu. Overvejer stadig om, når den dag kommer, om man skal farve det helt gråt eller en helt anden farve. Pt. er ‘naturlighed’ ikke en mulighed tror jeg 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie E

  Ej okay, det blev liige lidt mere fantastisk at følge dig når vi både deler glæden ved en småkage til kaffen OG har samme fødselsdag!!!

  Tak for påmindelsen om at der kun er 23 dage tilbage:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Åh, men den slags ungdommelighed er jo nærmest en forbandelse… Går selv hele tiden og venter på, at nogen skal kommentere på, at jeg da ser alt for ung ud til at have hele tre børn?!
  23-dage-på-forkant-tillykke! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *