Postkort

Endelig har jeg jo fået lavet min egen butik, hvor jeg selv får tingene mellem hænderne inden jeg sender dem ud. Selvom det selvfølgelig kræver en masse ekstra arbejde, så er det alligevel en ret dejlig fornemmelse selv at have overblikket over det hele.

Det nyeste i butikken er postkort. Jeg har taget 4 af de mest populære tegninger og lavet dem om til postkort. Man kan købe dem i pakker med 4 i hver (4 forskellige) eller pakker med 4 stk af det samme postkort. Begge løsninger koster 25 kroner pr. stk.

Jeg har valgt disse 4 tegninger:

Bikini 1Chokolade 1Glasur 1PMS 1Husk at når du bestiller dem, at der er 4 i hver pakke, så du behøver ikke at købe 4 pakker for at få 4 postkort. Prisen på 25 kr. er inklusiv forsendelse.

Vil du gerne betale med bankoverførelse, så bedes du sende en mail til butik@livefralolland.dk og oplyse hvilken pakke du ønsker at købe.

Leveringstiden er ca. 10-12 hverdage.

Du finder butikken HER

 

4 thoughts on “Postkort

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *