Havde journalist på besøg …

Den anden dag havde jeg besøg af en journalist fra Folketidende. Vi skulle snakke om at tegne og bo på landet og alt sådan noget. Selve interviewet gik faktisk fint, men da vi var færdige, så sagde han det jeg havde frygtet allermest: Vi skulle tage billeder.

Jeg havde lidt håbet på, at han bare kunne sætte en tegning i i stedet for et billede af mig, for det går som regel rigtig skidt når jeg skal have taget billeder. Men jeg blev jo nødt til at give det en chance. Hvem ved, måske ville jeg på magisk vis have tabt 10 kg, mistet dobbelthagerne og se 10 år yngre ud, sådan lige pludselig. Så jeg satte mig hen på stolen hvor jeg skulle sidde og få taget billeder ..
2… så jeg smilede og så helt vildt naturlig ud. Som om han lige havde fanget mig midt i kaffen

1… men det gik åbenbart ikke helt som det skulle
4Heldigvis fandt han på en god løsning. Nu blev det helt sikkert helt vildt godt!

5 3

Da han kiggede på billedet så han næsten helt forskrækket ud. Det var nok forbi han var blevet forbavset over hvor godt det var blevet, da der var kommet blitz på.

Det er jeg helt sikker på.

 

7 thoughts on “Havde journalist på besøg …

  1. Uh ha hvor du fik mig til at bryde ud i et grin med den helt og aldeles genkendelige følelse! Jeg skulle have taget Foto til mit ID på arbejde i dag… Utroligt så ufologen og kikset man kan være i bare et “knips”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *