Om at vinde i Fødselsdag

Jeg ved jo godt, at det nok ikke er helt normalt det der med at være så vild med at have fødselsdag som jeg er. Det er vist nok meningen, at det skal gå over når man er barn. Det gjorde det bare ikke for mig, og i lørdags blev jeg jo 35 og lærte så at 2014 heller ikke var året hvor jeg ikke mente, at min fødselsdag var den største begivenhed i hele verden.  Udover jul.

Når Hr. Mand eller nogle af de andre voksne har fødselsdag, så virker det sådan lidt som om, at de slet ikke nødvendigvis er helt vildt glade for det når de vågner om morgenen. Sådan er jeg ikke. Jeg tænker på det lige fra det sekund, at jeg slår øjnene op den 18. oktober ..
1112

Hele dagen har jeg det som om jeg går og gemmer på en stor hemmelighed. Som jeg har lyst til at fortælle alle folk, men på den anden side, så er det jo også meget sejt sådan at have sådan en hemmelighed. Det er nok lidt ligesom hvis man var gravid. Så får man sådan en helt speciel glød, har jeg hørt og tit kan folk se det bare på gløden man har. Sådan tror jeg også det er når jeg har fødselsdag …
2 Untitled-12

…ind imellem kan det godt være svært at holde på hemmeligheden. For man har jo lyst til at dele det med folk. Også folk man ikke kender.
6 7 8 9 10Det er egentlig ikke som sådan fordi jeg vil have at de skal råbe tillykke og kramme mig, for jeg ved næsten aldrig hvad jeg skal sige eller gøre når folk går sådan noget. Jeg ser det mere som sådan en slags serviceinformation. Hvis nu de ikke vidste, at det var den 18. oktober og dermed min fødselsdag.

En af de dejligste ting der er opfundet for folk som mig, er Facebook og den funktion der fortæller alle ens Facebook venner at man har fødselsdag. For inden man havde Facebook, så var der ikke helt lige så mange der ønskede en tillykke med fødselsdagen. For en sikkerheds skyld, så skriver jeg også alle mulige steder på Facebook når det er ved ar være tid, bare sådan et par dage før, så kan folk nå at sende mig en hilsen inden hvis de nu ved at de ikke er på Facebook den 18. oktober.
Det eneste problem ved at man kan sende fødselsdagshilsner på Facebook er, at det er vældigt stressende. Både for mig selv og dem der har sendt de mange hilsener. For når de først har sendt hilsenen, så er der ingen ved tilbage, og så bruger de resten af dagen på at tænke over det ..
3Derfor skynder jeg mig altid at skrive hen af aftenen på min fødselsdag. Sådan en generel opdatering på Facebook om at alt er gået ok, og at jeg er meget glad for alle hilsnerne, så folk kan få ro i sindet igen ..
4 5…Jeg vil helst ikke vente til dagen efter, for jeg synes at det virker som om man er lidt utaknemmelig så. Hvis man skriver opdateringen omkring kl. 20 eller kl. 21, så kan folk stadig nå at komme væk fra computeren og få lavet noget.

Så er man også sikker på, at der er kommet så mange hilsner ind som så muligt. Og så kan dem der har glemt det også lige se ens opdatering og lige nå at få en hilsen med. Det er rigtig smart. Så kan man også bruge de sidste timer af ens fødselsdag på at læse alle hilsnerne, og det gælder om at få flere og flere hvert år.

I år fik jeg over 70. Så jeg tror faktisk, at det betyder at jeg har vundet i Fødselsdag.

One thought on “Om at vinde i Fødselsdag

  1. Forsinket tillykke.
    Jeg har det på samme måde med min fødselsdag, og hvis jeg kan sprede fejringen over flere dage, ren lykke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *