De dumme skuldre!

Den anden dag var jeg taget ud for at købe en ny jakke. Hr. Mand var taget med.
Da jeg fandt en jakke jeg godt kunne lide, så prøvede jeg den straks. Men det var ligesom om, at der var noget galt …
brede skuldre

.. heldigvis, så kunne Hr. Mand hurtigt se hvad problemet var ..
brede skuldre 3

Det var egentlig lidt underligt, syntes jeg. For den strammede faktisk slet ikke over skuldrene.

brede skuldre 2Men jeg tænkte, at han jo nok havde ret, for han er jo meget klog.

Da jeg senere prøvede nogle bukser der heller ikke passede, så sagde han igen at det var de brede skuldre der gjorde det.

Det er da også irriterende at de sådan skal ødelægge det hele.

6 thoughts on “De dumme skuldre!

  1. Han er klog ham Hr. Mand! Faktisk tror jeg også at det må være derfor at jeg så tit prøver tøj der ikke passer – de dumme skuldre! Tænk at sådan nogle skuldre kan skabe så mange problemer! Godt at Hr. Mand kan opklare mysteriet!

  2. Jeg plejer at skyde skylden på brysterne. Det har sådan en dejligt positiv klang: “Mine bryster er for store til, at jeg kan lukke min cardigan.” Har dog stadig ikke fundet en undskyldning til den nederste del af kroppen. Arbejder på noget med ordet “booty”. Er det ikke meget moderne at have sådan en i en imponerende størrelse for tiden?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *