De dumme skuldre!

Jeg veksler mellem ..

.. at synes det er sejt, at min kæreste er sådan en rigtig mande-mand og så have helt vildt meget lyst til at se hvordan han ville se ud med makeup på ..
makeup 1

make up 2… men Hr. Mand er bare ikke ligeså nysgerrig på det punkt som jeg er. Så man må tage snedigere midler i brug ..
make up 3

 

Så må han sgu lære at være lidt mere samarbejdsvillig.

4 kommentarer

 • Listig er dit navn, kvinde:-)
  Men det er på den anden side, den eneste metode der virker!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha, det kender jeg kun alt for godt! Jeg har prøvet i over 4 år at overtale min søde og mandige kæreste til, at jeg må putte mascara på ham og plukke hans øjenbryn. Bare lidt! Og bare på et enkelt øje! Men han giver sig sgu ikke 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hi hihi behøver ikke den slags mere – har øvet mig på min lillebror hele barndommen – den stakkel … 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, åååh! Elsker det! Jeg plukker min mands øjenbryn, det var han godt nok imod i starten… Men han kunne jo godt se, det var pænere med to stk øjenbryn frem for unibrow, så nu sidder han stille, hvis det bare ikke er for tit eller tager for lang tid 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De dumme skuldre!