Jeg veksler mellem ..

.. at synes det er sejt, at min kæreste er sådan en rigtig mande-mand og så have helt vildt meget lyst til at se hvordan han ville se ud med makeup på ..
makeup 1

make up 2… men Hr. Mand er bare ikke ligeså nysgerrig på det punkt som jeg er. Så man må tage snedigere midler i brug ..
make up 3

 

Så må han sgu lære at være lidt mere samarbejdsvillig.

4 thoughts on “Jeg veksler mellem ..

  1. Haha, åååh! Elsker det! Jeg plukker min mands øjenbryn, det var han godt nok imod i starten… Men han kunne jo godt se, det var pænere med to stk øjenbryn frem for unibrow, så nu sidder han stille, hvis det bare ikke er for tit eller tager for lang tid 😉

  2. Hahaha, det kender jeg kun alt for godt! Jeg har prøvet i over 4 år at overtale min søde og mandige kæreste til, at jeg må putte mascara på ham og plukke hans øjenbryn. Bare lidt! Og bare på et enkelt øje! Men han giver sig sgu ikke 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *