Fandt en ny temasang ..

I fredags skulle jeg inde op læse op fra min bog på Nørrebro. Jeg var meget nervøs, men jeg ved at hvis man nu kan komme i tanke om sådan en sang der får en til at føle sig rigtig sej, så kan man bare høre den igen og igen inde i hovedet, og så holder man op med at være så nervøs og føler mere at man er sådan en der kan klare det hele.

Da jeg stod af bussen på Nørrebrogade med alle mine computertasker og mapper, så kom det til mig, nærmest som et lyn fra en klar himmel..

1

22 445107Det er ikke en sang jeg hører særligt meget, men jeg kunne mærke at den føltes helt rigtig i den situation. Den fik mig til at føle mig helt uovervindelig, som om jeg kunne klare alt. Også at bære mine computertasker som ellers var rigtigt tunge. Den fik mig til at gå endnu hurtigere, med lange skridt så alle kunne se at jeg havde et mål..
1412Fordi jeg ikke hører sangen så tit, så kunne jeg ikke lige huske rækkefølgen i teksten, men det gjorde ikke så meget. Bare jeg kunne mærke rytmen i kroppen…
131516Problemet var bare, at den sangen havde fået mig til at gå rigtig hurtigt med mine tunge ting, så allerede da jeg stod foran den store trappe der hvor jeg skulle holde foredrag var jeg helt forpustet. Men jeg kom op af trappen. Helt op til 3 sal.
17…men det var som om at jeg ikke var helt så meget Eye of the Tiger mere da jeg kom op.
18Derfor tror jeg ikke, at jeg vil bruge den dumme sang inde i hovedet en anden gang, for det er slet ikke noget for mig det der med at gå hurtigt og gå på trapper og bære tunge ting, som den havde fået mig til at gøre, som om jeg var en helt anden person end jeg i virkeligheden var.

Efter et par dage begyndte jeg dog at holde op med at være helt så sur på sangen, for jeg tror lidt at det var en blanding af den dumme sang, og så at jeg var så sulten at jeg var blevet helt omtumlet og derfor slet ikke havde energi til at den gåen hurtigt. På vej derinde havde jeg nemlig været så nervøs at jeg kun havde kunne spise 4 chokoladeskildpadder, 2 hotdog, 2 pizzaslices, en pose Matador Mix og to store klejner.

Så er der jo faktisk ingen der som sådan kan forvente at man kan bestige sådan en stejl trappe på så tom mave …

5 thoughts on “Fandt en ny temasang ..

  1. Ej, men der er da heller ikke nogen, der kan bevæge sig så hurtigt, uden at blive nærmest rundtosset, når man ikke har fået mere at spise altså! Og slet ikke i KBH og OP AF TRAPPER!! Pas nu på dig selv! 🙂 Det nytter jo ikke at brænde alt krudtet af allerede før foredraget.

  2. Hahaha, hvor er det andet sidste billede genialt 😀

    Min indre temasang er soundtracket fra Star Wars. Den er tilpas dunkel til at man får fornyet energi og føler sig rimelig sej, men heldigvis er tempoet meget mere passende 😀

  3. Hej Kristina, nej det er bare ikke sjovt at være så nervøs, når man skal fremlægge eller læse op. Prøv at se i vores bog side 68 om afspænding. App’en har skiftet navn til Eksamenshjælp.
    Du kan også finde lidt tips om vejrtrækning på min Facebookside Vejen til en god eksamen.
    Pøj pøj fra Mette 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *