Det var jo faktisk ikke fordi jeg sad og sked på marken ..

på marken… men jeg kan måske godt forstå hvorfor naboen måske kunne tro det da han kom cyklende forbi den anden dag, mens en journalist og jeg var blevet meget kreative omkring rammerne for det billedet hun skulle bruge  til artiklen hun skulle skrive om mig.
Han har nok troet, at det var en Københavner-ting det der med at blive fotograferet mens man sad der og lavede nummer to ude på marken.

Han har i hvert fald ikke hilst på mig siden.

One thought on “Det var jo faktisk ikke fordi jeg sad og sked på marken ..

  1. Haha, jeg læste lige dit nyeste indlæg og blev nødt til at se de indlæg du havde linket til. Hahaha, hold nu op, du er så genial! Griner alt for meget!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *