Lidt fra bogen

Det er søndag, jeg er herreglad for at bogen er færdig og nu er e-bogen også klar. Jeg synes faktisk det er lidt vildt, at der allerede er så mange af jer der har købt bogen. I aner jo ikke hvad I køber, så mange tak for tilliden! Jeg håber, at jeg kan leve op til den!

Fordi e-bogen nu også er til salg (og indtil kl. 21 i aften sælges den endda med 33% rabat! – bare fordi jeg kan!), så får I her et lille stykke af et af kapitlerne fra bogen. Det er et kapitel der handler om parforhold).

“… Det er også i begyndelsen af et forhold, man ikke altid fortæller hele sandheden.

29

I starten tager man sig heller ikke så meget af de små ting. De er faktisk nærmest sådan lidt søde.

30

? lidt senere prøver man at virke som om sådan nogle åndssvage ting slet ikke irriterer en i virkeligheden.

31

Når man så har været kærester i et godt stykke tid, så begynder man mere og mere at vise hvordan man i virkeligheden er. Man viser hvordan man egentlig har det med de ting, man ikke syntes var så irriterende lige i starten.

32

Når man har været kærester et stykke tid kan man også begynde at prutte foran hinanden.

Først er det kun i sjov, og man bliver helt flov når man har gjort det, men senere hen kan man faktisk godt holde konkurrencer i hvem der kan slå de største prutter. Nogle gange kan man også holde konkurrencer i hvem der kan slå de største bøvser, og man bliver glad på den andens vegne når han eller hun har slået en rigtig stor en?

bøvs_edited-1

? det er først senere hen, man bliver sådan rigtigt konkurrenceminded og ikke hepper på hinanden i bøvsekonkurrencerne. Til den tid tænker man kun på selv at vinde.”

 

Den trykte bog kan købes HER

e-bogen kan købes HER

 

 

2 thoughts on “Lidt fra bogen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *