Så kunne hun jo bare lade være med at svine mig til og spille så smart …

Jeg er tit sådan lidt beskidt og gusten i det. Det var jeg ikke før i tiden, og det er egentlig heller ikke noget jeg kan gøre for, det er bare fordi jeg er holdt op med at gå så meget i bad. Og vaske tøj.

Jeg har fundet ud af, at mange mener at det hører med til at bo på en gård, at man altid er sådan lidt beskidt. Derfor, når jeg møder nogle nye mennesker, så siger jeg altid:
1… og som regel, så virker det som om at folk forstår, at det er derfor jeg ser ud og lugter som jeg gør. Men så en dag, hvor jeg mødte en meget fin dame, så svarede hun:
2Jeg ved ærligt talt ikke hvad hun fik ud af det svar. Var det for at hævde sig selv for at være ren og nydelig, selvom hun også boede på en gård? Havde hun det virkelig så dårligt med sig selv, at hun var nødt til at svine mig til på den måde?

Der var ikke andet for, end at jeg var nødt til at sætte hende på plads. Så jeg gav hende sådan et rigtigt comeback, sådan et man ellers altid senere ville have ønsket at man kunne finde på mens man var i situationen…

3 4… jeg tror nok lige, at hun tænker sig om en anden gang, nu hvor jeg fik hende til at føle sig rigtig dum.

4 thoughts on “Så kunne hun jo bare lade være med at svine mig til og spille så smart …

  1. haha haha jeg er også ofte i joggingtøj og morgenhår ude i den store verden – tror jeg vil bruge “jeg bor på en gård ” undskyldningen 🙂 Siger det lige igen – elsker din streg og din humor!!!

  2. Så bor jeg sgu også på en gård, for der MÅ være en naturlig forklaring (undskyld, men det er ikke for at spille smart, faktisk bor jeg i en lille lejlighed, men jeg vasker heller ikke så tit tøj… eller hår… hmm. eller op)

  3. Var i byen i fredags, og der var en der lige ville præsentere sig med et:”Hej, jeg hedder Henrik. Jeg bor på en gård, så det er nok derfor jeg lugter lidt kolort. ”

    Den var jeg sgu ikke lige med på, håber ikke han tror det er en score replik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *