Jeg glemte at spørge hende hvor hun havde købt sine støvler …

Den anden dag var jeg ude og køre i bus. Jeg var rigtig glad. Jeg tænkte på at det snart var jul, og selvom det var koldt, så varmede tanken om julen mig helt inde i hjertet …

1… der var mange børn med bussen den dag. De havde nok lige fået fri fra skole. Børnene larmede lidt, men det ødelagde ikke mit humør. Nogle af børnene havde deres forældre med. Pludselig kunne jeg høre, at der var en lille pige der var blevet lidt vred …
2… og lige der må jeg indrømme, der blev jeg lidt sur …
3… jeg mener, hvorfor er der bare nogle mennesker der ikke kan klæde sig efter sin alder? Jeg synes det ser så dumt ud når gamle damer prøver at efterligne de unges tøjstil, men ligefrem et lille barns?!? Det synes jeg var ret strengt. Jeg var lidt nysgerrig, så jeg vendte mig diskret om for at se om jeg kunne se den gamle dame …
5… men jeg kunne ikke se hende. Jeg kunne kun se en lille pige og hendes far…
6… så jeg vendte mig hurtigt om igen, jeg ville jo ikke virke alt for nysgerrig.

Jeg fandt aldrig ud af hvem den dumme gamle dame var. Men jeg kunne virkelig godt lide den lille piges støvler.

Jeg skulle have spurgt dem hvor hun havde købt dem henne.

5 thoughts on “Jeg glemte at spørge hende hvor hun havde købt sine støvler …

  1. Når først man bliver tiltalt med Frue i forretningerne, så er man gammel. Jeg kan tydeligt huske den dag det skete for mig. Det var i en trikotageforretning (findes de overhovedet mere 😀 ) Ekspedienten spurgte: Var der eller andet frue. Jeg var 29 😀

  2. hahaha, kunne ikke undgå at grine (og er som regel mere et smiled-a-little-then-stopped menneske), jeg vil også gerne sige tak for din bog, jeg har ikke nået at læse den endnu, da jeg lige skal være færdig med at nyde omslagskvaliteten, men takket være dit tip om at læsemåde, er jeg snart helt klar!

    Glædelig jul 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *