Har prøvet mudderindpakning

Når man sådan har en blog med mange besøgende, så får man ofte tilbud om at prøve alle mulige ting. Jeg har faktisk sagt nej til det hele, indtil der en dag landede en mail i min inbox fra en virksomhed der hedder Designermudder (DM Skincare). Først troede jeg at det måske var nogen der ville aftage noget af alt det mudder vi har rundt omkring i baghaven, men det var det slet ikke.

Indehaveren af virksomheden fortalte mig om deres behandlinger, hvor man bliver pakket ind i mudder som afgifter kroppen, hvilket skulle medføre at man tabte nogle centimeter rundt omkring på kroppen, og om det måske var noget jeg kunne være interesseret i at prøve.

Første så tænkte jeg lidt over det …

12…så jeg sagde ja til til tilbuddet.

Efter jeg havde sagt ja, begyndte jeg at tænke mere over det. Det lød jo næsten for godt til at være sandt. Jeg googlede lidt rundt og fandt alligevel ud af, at der måske var noget om snakken. Jeg fandt også nogle sider om virksomhedens andre produkter der fik ros hos, blandt andet, Pudderdåserne, og så tænkte jeg, at der måske alligevel var noget om det.

Det var i Nykøbing Falster at jeg skulle have min behandling, og jeg var faktisk begyndt at glæde mig til den. Hr. Mand var stadig meget skeptisk, men når vi snakkede om det, så kom vi alligevel frem til at selvom det skulle vise sig slet ikke at virke, så måtte det da stadig være en behandling der var god for huden, så der kunne jo ikke ske noget ved at prøve det ad.

Da jeg i sidste uge så ankom til klinikken i Nykøbing, så skulle jeg først tage (næsten) alt tøjet af, og så målte den søde Hanne mig 9 steder på kroppen, og tegnede stederne af med tusch så hun var sikker på at komme til at måle de rigtige steder efter behandlingen.
Udstyret med en sund portion skepsis fra Hr. Mand, så holdte jeg meget øje med om hun måske løsnede målbåndet når hun målte mig, men det gjorde hun ikke.
Så blev jeg først smurt ind i den tynde, lysebrune mudder, der var så fin at det rent faktisk bare så ud som om jeg var blevet fin solbrun da jeg fik det på. Og så blev jeg pakket ind i bandager.
3Selvom jeg så ret fjollet ud og gik som en robot med armene helt ude til siden, så var det faktisk meget behageligt, for bandagerne var blevet varmet op, så det var dejligt at få på når man lige kom ude fra kulden.
Så skulle jeg ligge i 50 minutter med bandagerne og mudderet på…
4… mens jeg lå der på briksen og tænkte over hele projektet, så kom jeg til at tænke på, at når hun nu ikke havde løsnet målbåndet da hun målte mig inden behandlingen, så kunne det jo være, at hun bare gjorde det modsatte efter behandlingen – altså strammede det helt vildt, for at få det til at se ud som om at jeg havde tabt helt vildt mange centimeter.

5…så jeg var igen lidt mistroisk da jeg skulle måles igen efter behandlingen. Men hun strammede slet ikke målbåndet ind overhovedet. Nogle af stederne var der kun røget sådan 0,2 eller ingen centimeter, men andre steder var der røget virkelig mange. Man kan faktisk sige, at ud af de 9 steder jeg blev målt, der tabte jeg ca. 20 centimeter på omkring 7 steder. Mest på maven, og det var faktisk mere end de to centimeter, hvilket jeg synes var ret forbløffende, for jeg havde slet ikke regnet med, at der ville være mere end to centimeter at tage af.

Så nu er jeg ikke så skeptisk mere, og tager nu en fuld behandling på Hannes klinik fra januar. Der passer det nemlig så godt sammen med at jeg jo flytter kontor til Nykøbing og dermed også kan komme i gang med at træne igen, og sådan all jokes aside, så tror jeg at sådan et forhandlingsforløb ville være fint til at lige at få kickstartet motivationen. Det gjorde den i hvert fald hos mig.

Du kan læse meget mere om selve behandlingen her og finde din lokale SlankeWrap behandler her. Der er også mulighed for at købe et smart hjemmeslanke-kit så man selv kan udføre behandlingen derhjemme.

 Indlægget er sponsoreret i form af behandlingen jeg modtog.

 

5 thoughts on “Har prøvet mudderindpakning

  1. Jeg syntes det er det sødeste, at du kommer til at skrive forhandlingsforløb i stedet for behandlingsforløb – mest fordi enhver livsændring jo er en forhandling med den indre sofa-kartoffel. God vind med forhandlingen 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *