Det er jo ikke for min egen skyld, vel.

1

2

3

4

 

… så jeg forstår slet ikke hvorfor han bliver så irriteret over det. Det er jo udelukkende for hans egen skyld, ikk.

 

4 thoughts on “Det er jo ikke for min egen skyld, vel.

  1. Nemlig, vi skal ikke tage manddommen fra de stakler!!
    Morgenbrød i weekenden er da et glimrende eksempel, på aktiviteter hvor de får brugt en af deres maskuline sider:-)

  2. Haha xD Spot on! Det er også derfor jeg efter at have været “handy-kvinden” herhjemme er begyndt at overlade det til manden. Heeeelt for hans egen skyld. Det har ikke noget at gøre med at jeg hellere vil se mine serier eller spille computer. Nej, ville faktisk selv gøre det, hvis det ikke var fordi min mand har brug for at gøre det 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *