4 kommentarer

 • KHS

  Haha, det skal jeg huske til en anden gang 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Haha xD Spot on! Det er også derfor jeg efter at have været “handy-kvinden” herhjemme er begyndt at overlade det til manden. Heeeelt for hans egen skyld. Det har ikke noget at gøre med at jeg hellere vil se mine serier eller spille computer. Nej, ville faktisk selv gøre det, hvis det ikke var fordi min mand har brug for at gøre det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nemlig, vi skal ikke tage manddommen fra de stakler!!
  Morgenbrød i weekenden er da et glimrende eksempel, på aktiviteter hvor de får brugt en af deres maskuline sider:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er da klart at du er nødt til at støtte din mand på den måde 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *