Han svarede aldrig på spørgsmålet …

Opdagede, at det var Kvinders Kampdag …
1

2

 

3

 

4

 

6

 

Han svarede aldrig på det sidste spørgsmål. Det var som om han var i en helt anden verden. Det var nok fordi han forestillede sig hvor slemt det ville være hvis jeg ikke var sådan en der delte alle mine holdninger og meninger med ham …

7 thoughts on “Han svarede aldrig på spørgsmålet …

  1. Haha! Jeg elsker mandens ansigtsudtryk på sidste billede. Og jeg tror, du har ret – han har travlt med at bekymre sig ved tanken om en verden uden følelses/menings-ytringer fra den lyserøde dame.

  2. Tænker lige på Carsten Ree….som alligevel savende hende den højtråbende og larmende i de måneder hun var ‘bortrejst’, så bare lad de mænd forestille sig en verden ude os, for de ønsker det ikke….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *