Auktion!

Untitled-2_edited-1

Da arbejdspresset er lettet lidt og jeg har mere styr på sagerne vil jeg gerne prøve at holde noget jeg har haft lyst til lige siden jeg så Maren lave det på hendes blog første gang. Nemlig en auktion. Ikke at jeg bilder mig ind at mine tegninger er lige så meget værd som Marens, men jeg synes at det kunne være sjovt at prøve. Men det er ikke kun en håndtegning – nej, der kommer en signeret bog (en af de sidste – der er omkring 10 stykker tilbage!) og en ‘Havde ret‘ – miniposter og 4 forskellige postkort oven i hatten.

Tegningen er på en A4 side med farver og du må selv bestemme hvilket scenarie der skal udspille sig på tegningen. Det kan både være et her fra bloggen, men du kan også tilføje aliens, traktorer, osv. efter hvad dy nu lyster. Jeg kan dog ikke love at jeg kan tegne traktorer helt vildt godt, men jeg giver det gerne et skud.

Det er lidt nervepirrende, for det er jo simpelthen så pinligt hvis ingen har lyst til at byde. Men nu prøver vi lige alligevel.

På grund af emballage og forsendelse så starter buddene fra 100 kr.

Auktionen foregår i kommentarfeltet herunder og løber indtil lørdag  kl. 18. Den der har afgivet det højeste bud til den tid vinder. Tjek derfor andre bud inden du afgiver dit 🙂 Betalingen foregår via bankoverførelse og pakken sendes når betalingen er modtaget. Vinderen får en mail med besked om at de har vundet auktionen.

Auktionen begynder nu!

16 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Han svarede aldrig på spørgsmålet ...