Levede på kanten …

1

2

3

…vi endte med at tage i Netto. Der er jo trods alt kun 6 km. ind til Rødby.

 

7 thoughts on “Levede på kanten …

  1. Jeg har ikke kommenteret før – men jeg har boet på Lolland. Og bøhlandet andetsteds. Og jeg ELSKER dine tegninger, og denne er fantastisk. Da jeg var 12 flyttede vi til byen (5000 indbyggere). Andre der flyttede dertil troede godt nok de flyttede på landet, men hey, der var TO supermarkeder, bank, bager og en DØGNER! (altså, åbent til 22) Jojo, det var vildt!

  2. Ej hvor er det hårdt hva? Findes der ikke andre steder i Danmark hvor forholdene er det samme?

    Da jeg voksede op var der fire kilometer til den nærmeste daglig brugsen, og 15 til den nærmeste netto eller kvickly. Det er en køretur man ofte tager for at kunne handle ordentligt ind, eller bare gå på arbejde. Det er prisen for at bo på landet, og spørger du mig er det det hele værd. Specielt en dag som i dag hvor solen skinner, og der ikke er en kilometer til nærmeste skov, og ganske kort til stranden også.

    1. Haha, nej, det synes jeg da ikke er specielt hårdt, jeg synes da heller ikke det virker sådan i indlægget 🙂 Jeg er heldig at jeg kan have min virksomhed hjemme, min kæreste kører 320 kilometer om dagen for at tage på arbejde, så jeg synes faktisk slet ikke at det er så slemt at køre 6 kilometer for at komme i Netto. Som du selv siger, sådan er det jo når man vælger at bo på landet, og som du også siger, så på en dag som i dag, så er det bestemt det hele værd 🙂

      Din kommentar lyder lidt sur i det, det lyder faktisk lidt som om du tror at jeg klager over at bo hvor jeg gør. Det gør jeg bestemt ikke, det ville du også se hvis du læste nogle af de andre indlæg her. Hell, i næste uge tager jeg hele vejen til Folkemødet på Bornholm, bare for at tale 15 minutter om hvor fedt det er at bo her. Indlæggets titel skal mere forstås som sådan “livin’ on the edge” som er sådan en ironisk kommentar til indlæggets indhold der tydeligt viser, at Hr. Mand og jeg netop ikke er sådan de helt vilde mennesker der laver de helt vilde ting, siden vi kan have en samtale som den der er gengivet i indlægget.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *