12 thoughts on “De 9853 stadier af PMS …

  1. Haha, det var da en underlig kommetar! Men ja – Hyperbole and a Half er ca. 8 milliarder gange sjovere end Live fra Lolland (bare rolig, jeg har aldrig troet at jeg var sjovere end Allie Brosh). Det har jeg faktisk også nævnt rigtigt mange gange her på bloggen i tidens løb. Hun var en af grundene til at jeg overhovedet blev inspireret til at begynde at tegne. Det var fedt at se hvor sjov tingene kunne være med forholdsvis enkle tegninger, så jeg er helt enig med dig 😀

   Her er en liste over andre jeg også synes er rigtigt meget sjovere end jeg selv er, så har du lidt andet at kigge på så du ikke spilder tiden her på Live fra Lolland fremover. Der er rigtigt mange andre som jeg ikke lige kan komme på i skrivende stund, men du kan jo altid vende tilbage hvis jeg har glemt nogen 🙂

   Stinestregen.dk
   Marensblog.dk
   HenkogtHverdag.dk
   DenLilleSorte.org
   Valdefar.dk
   TheOatmeal.com

   PS: Hvorfor er du egentlig anonym? Så meget sviner er din kommentar da heller ikke, at du ikke skulle kunne stå ved den 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *