Noget om at have ca. 800 kasketter på + en fin konkurrence

6 kommentarer

 • Ann

  Hvor er det et skønt indlæg! Og du får det helt rigtigt tegnet og beskrevet! Sidder med et stort smil lige nu 🙂
  Jeg har lige lavet et indlæg på imellemtiden om dette emne. Jeg brugte en TED talk video i min undervisning i går (er lærer) om faren ved den enkeltstående fortælling, og blev nødt til at anbefale den på bloggen — og så tjekker jeg bloglovin’ i dag og opdager at du har fat i det samme 🙂 Det er så cool at du sætter fokus på det! Jeg er fan!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] går tegnede jeg et indlæg om mediernes negative fremstilling af Sydhavsøerne. Det gav mange positive reaktioner, men lagde åbenbart også lidt op til debat. Nogle af […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ELSKER virkelig dine indlæg med de gode beskrivende tegninger.

  Keep Going – og der er noget om snakken 😉

  Bylouise.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha hvor er det et fedt indlæg Kristina. Sad og skraldgrinede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina Woollhead

  Min nabo er flink! Han har den mest velpassede have i nabolaget (næst efter min genbo), men så, når det bliver godt vejr, så tager han et læderkostume på og kører ture i sin sejeste Harley Davison eller griller. Min anden nabo spiller dilettant og er totalt sød. Vi havde en dele-kat, som boede begge steder og havde to navne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  KENDER DET! Har det på samme måde som mht. at være ung mor…folk der spørger fisker nærmest efter dirt. nååårh hvor er faren henne? (svar: jeg er GIFT med ham), okay, hvad med peeenge. er du på bissen? (svar: nej, jeg er fuldtids tekstforfatter) hold da op, men var det ikke svææært, har du ikke fået hjælp af familien (svar: Nej, jeg klarede det faktisk selv og min datter ahr det glimrende tak *pander personen en verbal lussing efterfølgende*)…suk…stereotyper og mediebilleder er pisseirriterende, men kan nok ikke undgås.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noget om at have ca. 800 kasketter på + en fin konkurrence