#lollandfalsterlovestorm

1

 

2

 

3

 

4

 

5

 

6

 

7

 

8

 

9

 

10

 

11

 

12

 

13

 

14

15_edited-1

 

 

 

17

 

(psssst …. ved du ikke hvad pokker det er jeg prøver at sige med de her tegninger, så læs mere HER – siden åbner i et nyt vindue)

FØLG LIVE FRA LOLLAND PÅ FACEBOOK & INSTAGRAM

6 thoughts on “#lollandfalsterlovestorm

  1. KENDER DET! Har det på samme måde som mht. at være ung mor…folk der spørger fisker nærmest efter dirt. nååårh hvor er faren henne? (svar: jeg er GIFT med ham), okay, hvad med peeenge. er du på bissen? (svar: nej, jeg er fuldtids tekstforfatter) hold da op, men var det ikke svææært, har du ikke fået hjælp af familien (svar: Nej, jeg klarede det faktisk selv og min datter ahr det glimrende tak *pander personen en verbal lussing efterfølgende*)…suk…stereotyper og mediebilleder er pisseirriterende, men kan nok ikke undgås.

  2. Min nabo er flink! Han har den mest velpassede have i nabolaget (næst efter min genbo), men så, når det bliver godt vejr, så tager han et læderkostume på og kører ture i sin sejeste Harley Davison eller griller. Min anden nabo spiller dilettant og er totalt sød. Vi havde en dele-kat, som boede begge steder og havde to navne 🙂

  3. Hvor er det et skønt indlæg! Og du får det helt rigtigt tegnet og beskrevet! Sidder med et stort smil lige nu 🙂
    Jeg har lige lavet et indlæg på imellemtiden om dette emne. Jeg brugte en TED talk video i min undervisning i går (er lærer) om faren ved den enkeltstående fortælling, og blev nødt til at anbefale den på bloggen — og så tjekker jeg bloglovin’ i dag og opdager at du har fat i det samme 🙂 Det er så cool at du sætter fokus på det! Jeg er fan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *