Det er jo ikke fordi, at jeg ikke synes at det er hyggeligt

Sommeren nærmer sig, og det kan mærkes på antallet af mennesker der færdes på vejene hernede. Turisterne er kommet til for at få en bid af landlivet i solskin, og det er altså simpelthen bare så hyggeligt.
Man kan rigtigt se på dem hvordan de hygger sig. De kører rundt på de små veje, kigger på marker og hilser på alle de lokale. Mange af turisterne har nemlig læst en masse om at bo på landet, og de ved godt at hernede hilser man simpelthen på alle. Det er altså bare så hyggeligt.
En anden ting mange af turisterne gør, er lige at give et dyt. Når de kører forbi folk på vejene, når de kører forbi gården, når de bruger vores grund til at vende deres biler når de nu er kommet for langt ud på landet. For de ved godt, at den slags gør man på landet. Det er jo noget af det der er det hyggelige ved at bo på landet, ikk. Her har man slet ikke noget imod at folk bruger ens grund som om det var deres egen, det synes de lokale bare er hyggeligt.

Og det er ikke fordi jeg ikke synes det er hyggeligt. Specielt hyggeligt er det jo med sådan lidt dytteri når man lige sidder midt i noget arbejde. Det er jo også kedeligt når der er så stille når man arbejder, man kan næsten ikke altid bære al den koncentration man kan mønstre når der sådan er helt stille …
44

… og hundene ligger og sover, det er næsten ikke til at holde ud at man kan nå så meget når der nu er helt ro på …

2

Så sidder man der med den irriterende koncentration og får alt for meget arbejde fra hånden fordi man er så fokuseret. Og så hører man det … først lidt på afstand
5

… hundene hører det også lidt, selvom det er lidt på afstand
33

… men så kommer det lidt tættere på, og der bliver dyttet lidt mere …
10

“De sidder rigtigt nok sikkert og keder sig inde på den der gård”, tænker turisten når han nærmer sig gården. “De skal da lige have lidt ekstra dytteri, så de ikke keder sig alt for meget”, tænker han.
11

 

…og man bliver da helt glad og varm indeni, det gør man da …

6

 

…hundene bliver også rigtig, rigtig glade når der sådan kommer en dyttende bil ind og vender rundt på grunden. Og det er ikke fordi, at de ikke må være glade, men nogle gange så kan deres glæde godt blive for meget når man nu er så vant til den stille hverdag herude på landet …
Untitled-3_edited-1

 

…og inden jeg kan nå ind og stoppe deres glædesudbrud har turisten allerede hørt det. Turisten kan godt lide glade hunde, så den får lige en tand ekstra med dytteriet. For han kan simpelthen så godt lide glade hunde

754

 

og hundene, de bliver simpelthen så glade, det gør de ..

1

…og for det meste tager det heller ikke mere end en halv til en hel time før der igen er indtruffet ro på gården og den der irriterende arbejdsro har indfundet sig igen …

Så nej, det er bestemt ikke fordi både jeg og hundene ikke sætter pris på at turisterne sådan kommer ind og bruger vores indkørsel/have til formålet opstillede vendeplads, og for det meste kan vi også allerede året efter slå græsset der på den mudrede del hvor turistens bil har lavet et stort hul som vores græsslåmaskine ikke kan køre ind over.

Nej, det er bestemt hyggeligt. Specielt når det er 10. gang på en dag at jeg kan høre dytteriet komme. Faktisk, så kan jeg slet ikke beskrive med ord den varme det giver indeni …
4578

…man kommer helt med gru til at tænke frem mod efterår og vinter, hvor der stort set ingen kommer forbi, ikk.

Puha, hvor bliver det kedeligt.

One thought on “Det er jo ikke fordi, at jeg ikke synes at det er hyggeligt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *