Koncert med Duo Diagonal den 10. september 2023

Fordyb dig i Duo Diagonals fortryllende melodier, når de indtager scenen med deres harmoniske toner. En udsøgt udvælgelse af kulinariske herligheder, nøje udvalgt fra caféens køkken, venter dem, der ønsker at berige deres oplevelse. Sikre dig din billet nu og forkæl dig selv med et udsøgt måltid efter koncerten. Mens solen sænker sig på sommerens sidste dag, er caféen klar til at servere en symfoni af smagsoplevelser, der genklinger sæsonens bedste, inden museet tager afsked med sin sæson. Sluk din tørst med et dejligt udvalg af drikkevarer, der kan købes på stedet.

Den fortryllende optræden begynder kl. 15:00 og fylder luften med melodiøs fortryllelse. For dem, der har valgt den gastronomiske oplevelse, vil det overdådige måltid blive præsenteret med elegance, når koncerten når sin ende. Mens melodierne fortsætter med at klinge, kan du forkæle dig selv med et udvalg af drikkevarer, der kan købes på stedet.

Koncerten finder sted her:
Havesalen,
REVENTLOW-MUSEET PEDERSTRUP,
Pederstrupvej 124,
4943 Torrig L.

Start:
10 september, 2023
Kl. 15:00 – 17:00

Arrangør:
Museum Lolland-Falster

Køb dine billetter her:
https://shop.museumlollandfalster.dk/product/koncert-duo-diagonal-10-september/

Kandis Koncert Stokkemarke 2023

Sæt kryds i kalenderen den 29. juli kl. 15:00, hvor vi inviterer dig til en Open Air event med ikke mindre end tre fantastiske koncerter og skøn musik i pauserne.

Sammenarbejdet inden for Midtlollands landsbyklynge præsenterer med stolthed: Open Air i Stokkemarke.

Allerede i 2020 tog byrådet en beslutning, der skulle danne grundlag for etablering af landsbyklynger i hele Lolland Kommune.

Tidligere var landsbyerne steder, hvor man kunne bo, arbejde og nyde en aktiv fritid. Men i takt med at de større byer er vokset, er befolkningen blevet trukket mod dem, hvilket har efterladt de mindre landsbyer med færre indbyggere og arbejdspladser. Denne forvandling har medført markante ændringer i landsbyernes liv.

Landsbyklynger er en nyskabende model for landsbyudvikling, der fremmer samarbejde på tværs af landsbyer. Målet er at finde nye måder, hvorpå dette samarbejde kan skabe en bæredygtig og attraktiv tilværelse på landet.

Styregruppen for Midtlollandsklyngen, der inkluderer repræsentanter fra Søllested, Bandholm, Østofte og Stokkemarke sogne, har besluttet at kickstarte samarbejdet med en festlig dag, der byder på hele tre udendørs koncerter og masser af musik.

Vi slår dørene op den 29. juli kl. 15:00 til en fantastisk Open Air oplevelse med hele tre unikke koncerter og stemningsfuld musik i pauserne. Du kan også nyde forfriskende drikkevarer og skøn mad til salg.

Koncerterne finder sted på den store grønne plæne foran Stokkemarkehallen.

Programmet ser således ud:

  • Kl. 17:15 – 18:00: Oplev den talentfulde Louise Dubiel.
  • Kl. 19:00 – 20:15: Få pulsen op med Kandis.
  • Kl. 21:00 – 22:00: Nyd aftenen med Patrick Smith.

Bemærk venligst, at medbragt mad og drikke ikke er tilladt på pladsen.

Vær opmærksom på, at ved køb af børnebillet kan der blive krævet dokumentation for alderen.

Endnu en vigtig påmindelse: Medbragt mad og drikke må ikke nydes på pladsen.

Whitsun kommer til Lolland i 2024

Lolland, en idyllisk ø i Danmark, er klar til at byde festivalglade gæster velkommen til en oplevelse udover det sædvanlige. For anden gang præsenterer “Whitsun Festival Lolland” en dag fyldt med musik, mad, vin og gode vibes. Denne årlige begivenhed, der finder sted den 28. maj 2023, er arrangeret på Christianssæde, en historisk barokherregård fra 1690, der lægger scenen for en dag fyldt med æstetik, musik og bæredygtighed.

Æstetik og Musik: En Oplevelse for Sanserne

“Whitsun Festival Lolland” er æstetik og musik nøgleelementer. Festivalområdet er smukt indrettet med naturlige og minimalistiske elementer, der lader herregårdens historiske skønhed skinne igennem. Publikum kan nyde musikken på “Anemonescenen,” hvor velkendte musiknavne optræder. Derudover er der “Christiansborgscenen,” hvor talkshows og foredrag skærper fokus på fremtidens gode liv. Det er en intim festival med høj kvalitet og en sanselig oplevelse i centrum.

Bæredygtighed: Grønne Værdier og Lokal Sammenhæng

“Whitsun Festival Lolland” er mere end bare en musikfestival – den er et løfte om bæredygtighed og lokal forankring. Arrangørerne har prioriteret det grønne valg i alt fra engangsservice og affaldssortering til produkter og madvarer. Lokale samarbejdspartnere og kvalitetsprodukter er nøgleelementer, og gæsterne kan nyde en gourmetoplevelse i samarbejde med lokale traktørsteder.

Inklusivitet og Fællesskab

Festivalen er skabt med inklusivitet og fællesskab for øje. Selvom festivalen appellerer særligt til det kvindelige publikum, er der plads til alle. “Whitsun Festival Lolland” er et sted, hvor alle gæster kan opleve parkens skønhed og faciliteter uden begrænsninger. Børn er velkomne, og partnerskaber kan fejres under den danske sol.

Overnatning og Geninvestering i Lokalsamfundet

Festivalen tilbyder overnatningsmuligheder på en gratis teltplads i den smukke Christianssæde Skov. Som et tegn på engagement i bæredygtighed bliver der plantet et nyt egetræ for hver solgte billet i 2023. Overskuddet fra festivalen geninvesteres i lokalsamfundet gennem Team Sydhavsøernes foreningsaktiviteter og forbedrede adgangsforhold i park og skov.

Andreas Karberg og Christianssæde: Historisk Herregård med Passion

“Whitsun Festival Lolland” bliver muliggjort af den dedikerede indsats fra Andreas Karberg, ejer af Christianssæde. Den historiske herregård fra 1690 har gennemgået omfattende renovering og åbnet op for offentligheden, der nu kan nyde skoven og parkens skønhed.

En Sommerdag fyldt med Fest og Fællesskab

“Whitsun Festival Lolland” er mere end blot en musikfestival – det er en dag, der fejrer æstetik, musik, lokal bæredygtighed og inklusivitet. Festivalen på Christianssæde skaber en skøn helhedsoplevelse, hvor kvalitet og fællesskab forenes, og gæster kan forvente en dag fyldt med gode oplevelser og smagsoplevelser. Så tag med til Lolland og vær en del af dette unikke festivalunivers, der byder på musikalske toner, grønne værdier og en oplevelse udover det sædvanlige. Happy Whitsun!