Blev virkelig træt …

træt 1

 

…af at gå og se på kasserne med resterne af den første omgang Live fra Lolland-merchendise der nogensinde er blevet lavet …

træt2

…masser af tingene er blevet solgt, men jeg har sagt til mig selv, at jeg ikke må bestille nyt før det gamle er udsolgt. Derfor har jeg sat de resterende ting ned.

F.eks. kan du få en pakke med 8 postkort – 2 x 4 stk for 35,– (normalpris 50,-)
Du kan også (i en begrænset periode) købe e-bogs udgaven af min første bog for 30,- (normalpris 50,-)
Eller hvad med en Chokolade-poster til 50,-? (normalpris 100 ,-)

…men hvad skal jeg med alle de her ting, spørger du nok. Jo, det skal jeg fortælle dig!

Postkortene kan du enten bruge til ja – postkort, ellers kan du bruge dem til kort til gaver (det bruger jeg dem til. Er sikker på at alle jeg kender synes det er helt vildt awesome at blive prakket mine tegninger på på den måde) …

foto 2

…og det er faktisk ikke engang et krav at have en så lam håndskrift som jeg for at bruge dem.
Men de kan også bruges til andre ting. Som f.eks. at dække huller i væggen. “Ej”, tænker du. “DET må jeg se før jeg kan tro på det!”.

Ok. Se godt efter på dette billede. Du kan sikkert godt se, at der er et hul i væggen, ikk?
2224

Godt. Så ser nu godt efter hvad der sker når jeg holder et af postkortene op foran hullet!
33

…jeg må understrege, at der IKKE er brugt værktøjer til fotoredigering for at få hullet til at forsvinde. Det er simpelthen postkortet der dækker det.

Hullet på det øverste billede stammer fra en knagerække jeg kom til at hive ned den anden dag, men kortene kan også bruges til at dække huller der ikke nødvendigvis stammer fra nedrevne knagerækker. Så længe hullet ikke er større en postkortet, så kan du bruge det. Er hullet større, så brug. evt. flere postkort eller køb noget til at fylde hullet ud med, f.eks. avispapir eller jord.

“Men hvad størrelse har alle de her ting”, tænker du sikkert! Altså, postkortene er kvadratiske og måler 10,5 x 10,5 cm
Plakaterne er lidt større. De måler 28,6 x 49,3 cm – for at demonstrere størrelsen på plakaterne, så stikker jeg her en finger ind i munden på den lyserøde dame.
foto 22

Min finger har faktisk en meget normal fingerstørrelse. Det er simpelthen plakaten der er så stor!

Som I nok kan se, så sørger jeg for at lave mit merchendise så alsidigt, at der er noget for enhver smag og ethvert behov.

 

10 thoughts on “Blev virkelig træt …

  1. Det er ikke sikkert, at jeg vil bruge kortene til at dække huller i væggene – men hvem ved? I hvert fald kender jeg flere, som jeg vil sende et kort til – glæder mig, til de lander i min postkasse 🙂

    1. Haha! Jeg er virkelig glad for at der er nogen der vil bruge tipset med at dække huller med dem 😀

  2. Hvor mange pakker har du tilbage? De kunne være en fin favor til gæsterne til vores bryllup d. 6/6…

  3. Hvor mange pakker (postkort) har du tilbage? De kunne være en fin favor til gæsterne til vores bryllup d. 6/6…

    1. Hej Caroline 🙂 Årh, jeg bliver da helt beæret over at du ville kunne bruge dem til det! Hold da op! Jeg har forholdvis mange tilbage, ca. 70 stk af hver slags postkort. Hvis du sender mig en mail på hej@livefralolland.dk så kan vi lige finde ud af noget 🙂

      Og TILLYKKE! (altså, med at du skal giftes 😀 )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *