Lidt sur på Lasse Rimmer …

Den anden dag sad jeg og så det der ‘Det alt for store Linda P show’ på min tablet. Denne gang var det Lasse Rimmer der var gæst. Det fik mig til at tænke på, hvor sjov Lasse Rimmer er, og så gik jeg på nettet og lejede et af hans stand up shows bagefter.

Jeg syntes, at det var rigtig sjovt …
7

…og så begyndte han at snakke noget om at kvinder skulle være bedre til at tage imod komplimenter. For vi var meget dejligere i mænds øjne, end vi selv gik og troede …
8

…og det fik mig til at tænke på mon hvordan jeg så ud gennem Hr. Mands øjne
Untitled-5

Det var jo nok bare fordi Lasse Rimmer havde ret (han er jo faktisk også helt utrolig klog). Jeg var nok bare for dårlig til at tage imod Hr. Mands komplimenter.
Jeg kunne ikke sådan lige huske hvornår Hr. Mand sidst havde givet mig et kompliment, måske manglede han bare en anledning?
Lasse Rimmer fortalte, at han engang havde haft en helt vildt pæn kæreste, som når hun stod foran spejlet, sagde alle mulige grimme ting om sin krop, og så sagde Lasse Rimmer vist nok noget med at det ikke kunne være det samme spejl de kiggede i, for han kunne slet ikke se de fejl hun påpegede.

Måske var det sådan noget jeg skulle gøre, så Hr. Mand fik en lejlighed til at give mig en masse komplimenter? Det måtte være løsningen.

Så da både Hr. Mand og jeg var i nærheden at vores spejl, så gjorde jeg klar. Og jeg var helt med på at NU skulle jeg altså tage imod alle de komplimenter han gav mig. Ikke noget med at afvise dem!
1

 

2_edited-1

 

3

 

4

 

og så ventede jeg spændt! Nu kom det!

Men det var ikke helt som jeg havde forestillet mig. Faktisk vil jeg sige, at Lasse Rimmer nok havde stukket mig lidt blår i øjnene …
5

6

 

Det er ikke fordi jeg ikke kan lide Lasse Rimmer mere. Jeg synes måske bare, at han burde tænke sig lidt mere om, inden han siger sådan nogle dumme ting.

 

7 thoughts on “Lidt sur på Lasse Rimmer …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *