22 thoughts on “Kærester 2.0

 1. Har måske ikke lige 30.000 – men 200 kunne jeg da heldigvis godt undvære. Glæder mig allerede til bogen!

  1. Mange, mange tak 😀 De sidste rester af den første er i øvrigt til salg på shoppen nu. Vi troede egentlig ikke at der var flere, men så fandt vi en bunke med 15 stykker 😀

 2. Håber og tror på at denne bliver til noget, fik heller ikke den første bog….
  Kunne heldigvis også undvære 200,-

 3. Jeg tager en bog mere. Selvfølgelig gør jeg det. Pynter så fint på reolen 😉
  Mon ikke også jeg kan få andre med på den? Jeg prøver!

 4. Hvis nu man er mega, mega rar, og gerne betaler ekstra portopris, kan man så få lov til at få tilsendt bogen til Grønland? Please? 😀

  1. Hej Carina

   Jo, selvfølgelig kan vi finde ud af det 🙂 Normalportoen er 40 kr., og til Grønland så det ud som om den var 80, så hvis du bare indbetaler de 40 ekstra og lige sender mig en mail til august (jeg glemmer det helt sikkert hvis jeg skriver det ned et eller andet sted nu, haha), så er det bare helt fjong 😀

   1. Hvor er du sød – tusind tak! 😀 Men jeg har gjort det på en anden måde, så det bliver lettere for dig: jeg har indbetalt 50kr (så jeg kommer med i forordet – VIGTIG detalje, haha). Og så køber jeg den i stedet når den udkommer. Det tænker jeg er mindre forvirrende?

    1. …men det giver jo ikke lige så mange penge til indsamlingen! OMG hvor er jeg dog dum. Heldigvis er jeg dog ret så sikker på, at det ender lykkeligt! 😀

     1. Undskyld jeg spammer dig i kommentarfeltet! Men nu har jeg altså ændret min indbetaling – desværre har jeg ikke 500kr., det ville ellers have været smartere, men har i stedet ændret det til 200kr., og så hører du fra mig igen til August… Håber det er ok! 😀 😀

 5. SELVFØLGELIG vil jeg støtte. Gav dig gerne 30.000 hvis jeg havde dem, men det bliver nok lidt mindre. Tænker at snuppe to, og udlodde én på min blog til den tid. Håber det lykkes, jeg hepper på dig!

  1. Hahaha, hvor er du sød, Tine <3 – mon ikke vi kan finde ud af at give en væk på din blog uden at du skal bestille den 😉

 6. Der er bare visse projekter bankfolk ikke er de bedste til at vurdere værdien af, såsom humor, og så må vi andre jo slå til 🙂

 7. Nu ved jeg ikke om det er et megaærgerligt spørgsmål, men jeg er ret glad for nogle af dine tegninger og synes meget om din selvironi. Det ærgrer mig dog som gammel feminist når nogen falder i den kønsstereotype fælde og fx skriver et eller andet med “alle kvinder kan godt lide…. og mænd gider ikke…..” og i den dur (i stedet for at tale ud fra sig selv), og din og andres blogge er jo heldigvis gratis underholdning, så jeg kan bare pkle hen et andet sted, hvis jeg ikke lige orker dagens stribe. Men … hvis jeg skal bestille en hel bog, så vil jeg egentlig gerne vide om; er det en hel række striber a la “mænd er sådan, og kvinder er hysteriske” -parforholdsbog? eller er det bare dig og din mand? eller hur? håber ikke du tager spørgsmålet ilde op, jeg synes bare jeg ser så meget gammeldags crap når det handler om kærlighed og parforhold (fx den der serie “min kone er skidesur”), så jeg gerne vil sikre mig før jeg tager min arbejdsløshedspung op af lommen og spenderer 200 kroner 🙂

  1. Hej Anne ☺ det er ikke et megaærgerligt spørgsmål, og det er godt du spørger så du ikke bruger dine penge det forkerte sted, og min bog ville helt sikkert være den forkerte for dig at smide penge efter. Bogen er en blanding af egne historier og generelle betragtninger. Og den ER groft skåret med alle de stereotype fordomme om mænd og kvinder og deres indbyrdes forhold. Det er som sådan ikke fordi jeg er uenig med det i at det kan være noget gammeldags crap, men det er det jeg lever af og selv kan se det sjove i. Jeg har forsøgt at kaste mig ud i andre ting, men det er bare aldrig faldet så naturligt som denne her slags humor der kører lidt på fordommene om hinanden og parforhold. Nogle kan beskrive den slags ting helt vildt sjovt, men jeg er ikke en af dem ☺

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *