Hr. Mand er en rigtig dårlig fotograf

For en uges tid siden lavede jeg et interview til avisen.dk om udtrykket ‘Udkantsdanmark’. Interviewet foregik over telefonen, og det var jeg vældig glad for. For journalister har det med gerne at vil tage billeder når de kommer forbi på gården. Det gik ikke særligt godt hverken første gang eller anden gang.

Men jeg slap åbenbart ikke for at skulle sende dem et billede. Det måtte gerne være noget med noget dejlig natur, sagde den søde journalistdame.
Det fik mig til at tænke at vores ret fantastiske baghave måtte være helt perfekt til at tage et rigtigt godt billede i. Så kunne alle se, at det faktisk var rigtigt dejligt at bo her og at vi ikke var sådan nogle tosser som alle tror, at vi er.

Den aften vi skulle tage billedet var helt perfekt. Jeg havde krøllet mit hår og taget masser af makeup på, for at se så naturlig ud som jeg overhovedet kunne. For det er sådan vi er her på landet. Helt naturlige.
Det var Hr. Mand der måtte agere fotograf. Og havde jeg vidst hvor dårlig han var til det, så havde jeg nok fundet en anden. Han tog over 300 billeder, og alligevel var det fuldstændigt umuligt for ham at fange min naturlige skønhed og min udstråling af at være sådan en der er noget vigtigt, uden at være alt for selvfed, på ét eneste af billederne!

Først begyndte vi foran det store stykke med syrener. Det måtte være den helt perfekte baggrund. Men det fik Hr. Mand naturligvis hurtigt ødelagt. Først fik han mig til at se helt underlig ud i hovedet …
1

…det var som om Hr. Mand troede, at det var mig der var noget galt med, for han troede åbenbart at hans lortebillede ville blive bedre hvis bare jeg ville smile lidt
2

Da det stod klart at Hr. Mands evner som fotograf var så ringe, at han ikke engang kunne få forenet mig og syrenerne i hvad jeg ellers havde forestillet mig skulle være et smukt motiv, så blev vi nødt til at vælge et andet sted at tage billedet. En anden location, som vi kalder det, os der har prøvet at blive fotograferet før.

Jeg valgte en af de gamle, røde stalddøre som baggrund. Samtidig ville jeg prøve et mere seriøst udtryk, så jeg fik Hr. Mand til at gå lidt ned i knæ og tage billedet lidt nedefra …

5

…men det var ligesom om at hans dårlige fotograf evner fik gjort sådan at det kom til at se ud som om jeg havde dobbelthager. Det var virkelig helt vildt irriterende.

På det tidspunkt tænkte jeg, at vi måtte finde et sted, hvor selv hans lorteevner ikke kunne ødelægge det.
Jeg havde et helt bestemt sted i tankerne. Ved indgangen til vores køkkenhave er sådan en fin, gammel låge, som der vokser en masser gule blomster rundt omkring. Det er virkelig et pænt sted, så NU kunne han da ikke ødelægge det.

Det eneste problem var, at jeg jo gerne ville have lågen med på billedet, og den er en del lavere end jeg er, så jeg måtte bukke mig ned og trække skuldrene lidt op omkring hovedet. Men det gjorde ikke så meget. Jeg vidste bare, at NU ville det blive det perfekte billede, NU kunne han ikke ødelægge det …
3

…Men selvfølgelig. SELVFØLGELIG fik Hr. Mand mig på en eller anden måde til at se helt åndssvag ud. Jeg fatter ikke hvordan han med en helt almindelig iPhone kunne få mit ansigt til at se så åndssvagt ud på over 300 billeder.

Det var som om han slet ikke kunne forstå hvorfor jeg var sur på ham. Men helt ærligt, når man kan være SÅ dum at man kan være SÅ dårlig til at tage billeder og bare få en helt naturlig skønhed til at se så dum ud, så kan det vel heller ikke komme bag på nogen at han ikke kunne forstå hvorfor jeg var sur.

Hr. Mand får i hvert fald aldrig lov til at være min fotograf igen.

7 thoughts on “Hr. Mand er en rigtig dårlig fotograf

  1. Hahahahaha haha AHAHAAHAHAHA. Dét her, det er dit bedste indlæg til dato. Jeg kan slet ikke stoppe med at grine igen. Fantastisk, intet mindre. Specielt dine billeder er lige i skabet, haha. Jeg elsker det!!!

  2. Gad vide om han har gået til fotolære med min mand? Der sker nemlig det samme når han skal tage billeder af mig.
    På den anden side så kræver det vel en særlig form for talent at kunne tage 150 billeder hvor jeg ser træt eller anstrengt ud i ansigtet.

  3. Hold kæft for en lorte fortograf han er, det kan da virkelig ikke være så svært. Man skulle næsten tro at han gjorde det med vilje – fordi han bliver sådan lidt misundelig over din naturlige skønhed og awesomeness…Jeg tror faktisk at det er det samme der sker hver gang folk tager billeder af mig. Så bliver de simpelthen så misundelige på hvor lækker jeg er, at de gør alt hvad de kan for at tage lorte billeder. Jeg tænker at de må gøre sig ret umage, det må jo være svært når motivet er så flot!

    Og hold kæft hvor er du sød i øvrigt, jeg opdagede lige at du havde sat mig på din blogroll, det er jeg meget meget beæret over, og jeg sender ihvertfald også virkelig meget kærlighed din vej 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *