En meget vigtig person

For et stykke tid siden var der en dag hvor jeg lavede 3 interviews på én dag. Én dag!
Først kunne jeg ikke rigtigt forstå hvorfor de ville spørge mig om alt muligt …
1

 

…men langsomt gik sandheden op for mig …
2

3Selvfølgelig! NU var jeg endelig blevet sådan en der rigtigt betød noget! Sådan en hvis mening talte og var interessant for andre at høre om. Og jeg skulle også med på tegneseriemesse og jeg skulle også til Bornholm for at blive interviewet på Folkemødet.

Nu hvor jeg var blevet så vigtig og var sådan en hvis mening talte og var interessant for andre at høre om, havde jeg naturligvis ikke tid til alt muligt pjat!
4…problemet med at være så vigtig er bare, at det er utroligt svært hvis ens nærmeste ikke rigtigt har forstået hvor vigtig man sådan er blevet. F.eks. forventede Hr. Mand stadig at jeg skulle være Opvaskeminister, og hundene holdt slet ikke op med at skide, så jeg var stadig nødt til at bruge rigtigt meget tid på at samle deres hundelorte op …

5

I et interview jeg skulle lave et par dage efter ville de gerne høre lidt om min hverdag på landet.
Jeg glemte at fortælle dem hvor meget tid jeg bruger på at samle hundelorte op. Det virkede ligesom ikke som om det var så vigtigt i forhold alle de andre ting jeg laver. Også selvom de tit tager meget kortere tid end at samle hundelorte op.

2 thoughts on “En meget vigtig person

  1. Haha du er fantastisk! Og det er nok meget godt at du ikke snakkede for meget om din titel som opvaskeminister og hundelortesamler, det ville nok tage for meget fokus fra alt det vigtige du laver. Burde vigtige mennesker i øvrigt ikke have folk til den slags?

    1. Jo, det burde de! Men der er ingen der gider at gøre det gratis, åbenbart!! Er det ikke streng?!?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *