2 thoughts on “Det var de værste 8 timer i mit liv …

  1. Altså hvis det er noget, du selv gerne vil (og ikke kun noget de andre synes), så KAN det altså lykkes. Og det er rigtigt det med energien. Det er meget, meget lettere hvis man spiser LCHF end hvis man ‘bare’ holder op med at spise sukker. (Og jeg er ellers sådan en der kan splitte huset ad for at lede efter de-der-chokolader-der-egentlig-skulle-smides-ud-fordi-de-smager-helt-vildt-dårligt. Den slags sukkerjunkie var jeg en gang).

    1. Åh, du har så meget ret. Jeg har selv været på LCHF flere gange. Af en eller anden grund springer jeg dog altid fra efter et par uger, selvom jeg har det fantastisk mens jeg er på det. Jeg har virkelig ingen rygrad, men planen er hele tiden at jeg skal i gang igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *