Hverdag vs. Weekend

I hverdagene kører Hr. Mand på arbejde, allerede inden jeg er stået op. Han er nødt til at køre rigtigt tidligt, kan I tro.
Derfor er jeg nødt til at klare mig selv om morgenen, og det er jeg rigtig god til.
1

Men i weekenderne er det helt anderledes. Der kan jeg slet ikke komme op af sengen uden Hr. Mands hjælp …
2

…Fordi Hr. Mand jo kun ser mig om morgenen i weekenderne, så tror han at jeg bare ligger i sengen hele dagen i hverdagene og ikke kan stå op. Men det passer slet ikke. Det er jo bare fordi at jeg synes at det er vigtigt at holde Hr. Mand i gang i weekenden, så han ikke når at blive helt doven inden han skal på arbejde igen.

Hvis jeg selv skal sige det, så synes jeg godt nok, at jeg er en rigtig god kæreste på den måde.

 

One thought on “Hverdag vs. Weekend

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *