Det var rigtig ærgerligt …

…det der skete med den grønne pude der plejede at stå inde i sofaen. Puden, som jeg købte for 2 år siden for 50,- i Netto, efter at have overbevist Hr. Mand om at den ikke alene ville forandre vores sofa, men faktisk også vores liv, lidt i hvert fald.

Problemet var bare, at jeg ikke er særligt glad for grøn. Det havde jeg bare glemt, da den lå blandt en hel masse lyserøde og gule puder nede i Netto den dag.
Jeg blev aldrig rigtig glad for puden. Faktisk, så irriterede den mig lidt med dens grønne grimhed. Men jeg kunne jo ikke bare smide den ud, Hr. Mand har i forvejen svært ved at forstå hvorfor jeg køber så mange puder og tæpper, og han virkede også som om han faktisk var blevet helt glad for puden. Så selvom jeg hellere ville have en ny pude jeg havde set i Netto, så ville det jo aldrig kunne gå an
Derfor var det jo en frygtelig ting der skete den anden dag ude på vores gårdsplads.

Hundene synes tit det er sjovt at bære rundt på puderne. De kan også godt lide at tage dem med ud på gårdspladsen. Men da døren til mit kontor ligger lige inden hoveddøren, så når jeg altid at få stoppet dem inden de kommer udenfor med puderne. Derfor har jeg simpelthen ingen anelse om hvordan de både kunne nå at bære den grønne pude ud OG splitte den i atomer, helt uden jeg lod mærke til det. Det der er rigtig, rigtig mærkeligt er, at jeg sidder lige foran et vindue der kigger ud over gårdspladsen, så jeg burde jo have set at det skete. Men desværre må jeg have arbejdet meget fokuseret mens det stod på.

Da Hr. Mand kom hjem så han lidt mistænksom ud …
Untitled-1

2

3

 

…det var meget mærkeligt. Næsten som om han indirekte beskyldte mig for måske bare at have siddet og smågrinet mens hundene havde ødelagt puden, og måske endda også stille at have hvisket “Tag den så!!” mens de legede, eller måske have sagt “Dyyyyygtig” mens de gik amok på puden.

Det er altså lidt irriterende at han er så mistænksom af natur, at han inde i sit hoved kan tænke sådan om mig.

4 thoughts on “Det var rigtig ærgerligt …

  1. Sådan er det med mænd, og det skal man skælde dem ud for! Heldigvis, kan du sige til Hr. Mand, kan han gøre skaden god igen ved netop at lade dig købe en ny pude. Og så kan han måske lære det…

  2. Nej hvor var det dog ærgerligt. Det er godt at der er fine puder og vattæpper der ligefrem passer til både i Føtex og Netto. Du bliver jo nødt til at købe sådan et sæt for at gøre Hr. Mand glad, selv om du slet ikke rigtig har lyst til at shoppe puder 😉

  3. Nu sker der vel ikke det at hr. Mand for at glæde dig køber en ny pude magen til? I grøn! Så måske skal du smutte i Netto hurtigst muligt og købe en i en anden farve….?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *