Copenhagen Comics

Det var ret awesome at være gæst på Copenhagen Comics. Både fordi jeg kunne bruge min lørdag på at hænge ud med de to fine damer, Den lille Sorte og Henkogt Hverdag, men også fordi man fik sådan et fint navneskilt om halsen. Det skulle vise sig at være meget handy da jeg skulle bede om John Kenn Mortensens autograf i hans seje bog, De Utilpassede.

Jeg var ret nervøs over at skulle bede om det, for jeg synes at han er meget, meget sej …
1

Det gik faktisk meget godt, indtil han stillede mig et spørgsmål som jeg var helt uforberedt på at få …
2

…og så var det at navneskiltet var vældig praktisk, for så når man glemte hvad man selv hed, så kunne man bare kigge på skiltet!
3

Så jeg kom glad derfra med både autograf, doodle og en rigtig fin plakat som han har lavet og som er fyldt med monstre og er kæmpestor. Jeg er ikke sikker på, at jeg havde fået lov til at købe det, hvis jeg var blevet ved med ikke at vide hvad jeg selv hedder, så det var dejligt at jeg havde navneskiltet.

2 thoughts on “Copenhagen Comics

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *