Det er da ikke fordi, at jeg ikke gider at klippe hækken ...

Hvordan jeg havde det …

Under valgkampen:

Valg 1

 

…da dem jeg holdt med, ikke vandt valget:

valg 2

 

 

(Inden I tror jeg gør nar af andre end mig selv, så skal I vide, at jeg stemte på Enhedslisten i går 😉 )

10 kommentarer

 • Julie

  Jeg stemte også Enhedslisten, og har været totalt deprimeret hele dagen 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hehe. Hvor er du go.

  Det går op og ned. Håber at DFs popularitet vil falde når det viser sig at mange af deres ting alligevel ikke kan lade sige gøre i virkeligheden.

  Tegnere også selv en mavesur tegning i går. Det hjalp lidt på humoret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, Kristina, hvor har du ret. Jeg synes også selv, at jeg var ret omfavnende og inkluderende i går – også på bloggen – men i dag har jeg ondt i maven og er ked af det, og har kæmpet mod en trang til spørge mine hoverende DF-kollegaer, om de slet ikke tænker på vores andre kollegaer, der er homoseksuelle, søger statsborgerskab eller er flyttet til Sverige for at kunne bo sammen med den, de elsker, og det er jo ikke super konstruktivt. Især ikke fordi jeg nok ikke ville kunne lade være med at hæve stemmen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Live fra Lolland

   Sådan har jeg det også. Har også lyst til at råbe “HVORDAN KUNNE I GØRE DET?!?!” ud over det hele. Men tror, at det har den forkerte effekt. Så nu håber jeg faktisk lidt på at DF går all in de næste 4 år. Lukker DK af for resten af verden, forbyder enlige at få børn, homoseksuelle at blive gift og hvad de ellers helst så ske. Så kan det være at folk for alvor får øjnene op for hvad pokker det er de har stemt på.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • anne

  Jeg har det sådan lidt som Winston Churchill efter gårsdagens resultat (og jeg stemte som dig i øvrigt) “The best argument against democracy is a five-minute conversation with the average voter.”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Lad os nu ikke bilde os selv ind, at folk ikke ville have sagt det samme, hvis Enhedslisten var blevet valgt ind med 40 mandater. Det er helt i orden, at være ked af resultatet. Og hvis vi taler om snæversynethed, så er vi nødt til at inkludere DF i den sætning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Det der er så meget mig. Mit røde hjerte bløder 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahahahah, så rigtigt! Den blev jeg lige nød til at dele på FB 😛 For hold kæft jeg er træt af folks sure miner, grimme tone og snæversynethed 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er da ikke fordi, at jeg ikke gider at klippe hækken ...