Hr. Mand er meget uselvisk …

Jeg vidste slet ikke endda hvor meget uselvisk han var, før en dag vi var ude og køre i bilen, og jeg sang højt med på musikken …
synge 1

synge 2

 

synge 3

 

…pludselig sagde Hr. Mand at han syntes, at jeg sang så mega godt, at han syntes at jeg skulle stoppe med at synge og gemme stemmen, så andre også kunne høre det.

Først syntes jeg at det lød lidt underligt, for der er aldrig nogensinde nogen der før har sagt til mig at var dygtig til sang …
synge 4

…men så tænkte jeg, at det nok bare var fordi de havde nydt det så meget, at de ikke ville afbryde det med kommentarer.
Det var vel nok sødt af Hr. Mand sådan et gå glip af resten af min sang, bare så andre også kunne få fornøjelsen af det!

Resten af vejen hjem var jeg rigtig glad. Både fordi jeg nu havde fundet ud af at jeg var mega dygtig til sang, men også for at have en kæreste der tænker så lidt på sig selv.
Synge 5

7 thoughts on “Hr. Mand er meget uselvisk …

  1. Haha xD Hvor er du heldig at have sådan en dejlig mand. Min mand synes jeg minder om en heks der skråler :S

  2. Hvor er han sød og betænksom!
    Min mand synes også at jeg synger og danser rigtig godt – i hvert fald står han ofte og smugoptager det på video. Og så siger han at han vil dele det med alle på Facebook en dag. Tænk så sød han er! …………….
    Btw så elsker vi begge dine tegninger – han siger, at nu giver det menig for ham når jeg ikke vil lave pandekager!

    1. Hahaha! Det gør Hr. Mand også! HELDIGVIS er han sådan en type der ikke er på Facebook!! Og mange tak for din søde kommentar! Ja, mange tror at kvinder skal ‘straffe’ mænd ved ikke at ville have sex med dem, men i virkeligheden er det vigtigere at være nærig med pandekagerne 😉

  3. Min mand kommer altid og kysser mig, når jeg synger. Det lyder så dejligt, han kan slet ikke lade være… (går jeg ud fra)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *