Ikke til at forstå

i mål

 

I mandags skrev jeg et indlæg om mit crowdfundingprojekt, der på daværende tidspunkt manglede små 2000 kr. for at komme i mål. Da jeg havde postet indlægget gik jeg ud for at lufte hundene. Vi legede med bold, og der var også en enkelt hund der rullede sig i noget der lugtede meget grimt af tis. Det var en helt almindelig mandag aften.

Da jeg kom ind igen havde projektet ikke bare nået sit mål, det var over 1000 over målet. Jeg jublede rundt, ringede til min mor, vækkede Hr. Mand, dansede med hundene, og græd en lille smule i aftenkaffen. Både fordi jeg var skideglad, men egentlig mest fordi jeg var skiderørt over alle de fine donationer, kommentarer og delinger.

På nuværende tidspunkt står beløbet på 35.300-ish. Og jeg fatter det stadig ikke helt. Men det ser jo unægteligt ud som om at min bog skal trykkes. Og da det lader til at jeg hele tiden glemmer den ene eller anden praktiske info, så har jeg nu fået samlet en liste, så her kommer den.

Projektet udløber den 17 juli. Indtil da:

Kan du stadig bruge projektet til at ‘forudkøbe’ dit eksemplar af bogen. Hvis du køber det gennem projektet i stedet for webshoppen, så slipper du for at skulle betale porto, og det er kun de bøger der købes gennem projektet der bliver signeret/doodlet i. Ikke fordi jeg ikke gerne vil gøre det i dem alle sammen, men det er ikke mig der kommer til at sende resten ud, så derfor har jeg ikke mulighed for det.

Ønsker du derfor at spare portoen og få en doodle i din bog, så er det her det sker.

Fra 17. juli til 1. august sker følgende:

Kickstarter (som er dem der hoster projektet) trækker alle pengene fra jeres kort.
I mens laver jeg bogen helt færdig.

Fra 1. august – 10. august:

Her bliver bogen gået igennem af en helt prof. korrekturlæser. Mens den bliver det, ja, så vil jeg prøve noget helt nyt og rent faktisk holde ferie.

Fra 10. august – slut august:

Så skal bogen sættes op og der skal laves forside og den skal gøres klar til tryk.
Jeg er så heldig at kende den mest awesomme grafiske designer som jeg hyrer til dette. Nemlig seje Glyholt Grafisk som jeg deler kontor med i Nykøbing. Så bogen rent faktisk kommer til at ligne en rigtig bog, og ikke bare noget jeg selv har siddet og bikset sammen i Word.

Når vi er færdige med at sætte bogen op og har gjort den klar til tryk, så sender jeg en ‘undersøgelse’ ud til alle de der har støttet projektet. Her beder jeg om navne, adresser og evt. emailadresser (til de der også skal have e-bøger), ønsker til trykte yndlingsstriber og håndtegninger (til de der har bestilt en pakke hvor dette indgår i pakken).

Fra starten af september til midt september:

Er bogen til tryk. Og jeg går højst sandsynligt rundt herhjemme og bider negle.
Samtidig har jeg bestilt en hulens masse boblekuverter og købt en masse portokoder, som jeg går i gang i gang med at udfylde med de navne, adresser, osv. i har sendt til mig. Samtidig får jeg trykt striber til de der skal have striber, og tegnet håndtegninger til de der skal have håndtegninger.

Når bøgerne så kommer fra trykkeriet, så går den store pakning i gang. Sidste gang pakkede Hr. Mand og jeg hele molevitten på én dag, og selvom hele stuen flød med kuverter og bøger, så var det faktisk mega hyggeligt.

Fra midt september og frem:

Bøgerne sættes til salg i webshoppen, bliver sendt ud til alle jer der har deltaget i crowdfundingprojektet, osv.
Der er planer om to bogreceptioner, en i København og en hernede. Til disse er alle mere end velkomne til at dukke op og sige hej og købe en bog, få en lille doodle, osv. Info om dette kommer senere.

Herefter drager jeg ud for at læse op af bogen. Den eneste dato der pt. ligger fast er den 7. oktober på biblioteket i Nakskov, men jeg håber også på i oktober/november/december at nå forbi København, Næstved, Odense, Vejle, Aarhus, Aalborg, og så måske endnu en dato hernede på det flade. Jeg giver mere info når jeg har nogle datoer hvis det lykkedes at ramme alle de ønskede byer.

Og ja … så er planen at gå i gang med den næste bog til december/januar 😉

 

One thought on “Ikke til at forstå

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *