Så på den lyse side

Hr. Mand tror, at jeg er blevet helt doven …

…bare fordi jeg ligger rigtigt meget på sofaen og ser fjernsyn på min tablet.
varmer op…men det har slet ikke noget med dovenskab at gøre. Det er bare fordi at om en uge, så går vi på ferie i 3 uger. Og jeg har slet ikke holdt så lang en ferie siden 2012 fordi at der altid både har været arbejde og skole, så jeg tør simpelthen ikke kaste mig ud i noget så vildt uden at varme op til det.

Tænk hvis man nu kom til skade i ferien fordi man ikke havde vænnet kroppen til at slappe så meget af.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så på den lyse side