Hvad jeg har lært …

jaloux 2…af at skrive 13 små kapitler lave 178 tegninger og skrive ca. 8000 ord i word. Altså, det, som nu er en sådan færdig bog.

1: Jeg har det bedst med, at tegne Hr. Mand og jeg på én bestemt måde. Jeg kan bedst lidt, at vi står/sidder på den samme side af hinanden. Det føles forkert når det er omvendt.
Denne her, den føles f.eks. forkert. Jeg har det dårligt med at stå på den side af Hr. Mand …
ligestilling 7

2: Jeg synes selv, at jeg laver de sjoveste historier efter 10 kopper kaffe og alt for lidt søvn. Måske er det derfor der både sneg sig en sæl, en utro kysse-hat og et næsten-nøgenbillede med i bogen.

3: Det jeg begynder med at forestille mig, det er meget, meget sjældent det endelige resultat. F.eks. havde jeg forestillet mig, at der også skulle noget med at ville giftes med i bogen. Og noget med gerne at ville have børn. Men den var svær, jeg har det ikke selv sådan at jeg helt vildt gerne vil de ting, så de blev skrottet igen. Til gengæld er der kapitler der handler om jalousi, kommunikation, skænderier, romantik, svigerforældre, ligestilling, Facebook, Hr. Mands tekniske sager, historien om dengang Hr. Mand var mig utro (ja, det var så her både sælen og hatten kom ind i billedet), den hemmelige liste og PMS.

4: Jeg synes selv denne her bog er sjovere end den første. Men jeg er så røv-bange for at andre ikke skal synes det. Den er også kortere end den første, så måske føler alle sig helt taget ved næsen og jagter mig ned og brænder mig næste år til Sankt Hans. Og udover at den er kortere, så er den også dyrere end den første, men det er simpelthen fordi jeg har valgt at bruge et lokalt trykkeri denne gang. Og det er noget dyrere. Men det er det rigtige at gøre. Og det er også en sej lokal grafisk designer der sætter bogen op denne gang. Den slags koster også lidt, men det er det værd, synes jeg.

5: Den næste bog den kommer til at handle om død og sorg. Den skal stadig være sjov. Men også lidt alvorlig. Det er 11 år siden min far døde, og i dag kan jeg godt trække lidt på smilebåndet af nogle af de åndssvage tanker jeg havde dengang. Som f.eks. at jeg ikke ville have at han skulle ligge ved siden af nogle helt vildt gamle mennesker på kirkegården fordi han selv kun var 52 da han døde, og han havde ikke noget at snakke med nogen på 85 om. Jeg bilder mig ind, at den måske-måske-måske kan hjælpe nogen til ikke at føle sig komplet unormale når de selv står midt i det, men i virkeligheden, så skriver jeg den nok mest for min egen skyld. Fordi det er tid. Jeg kan godt nu.
Selvom jeg elsker at skrive om naive, fjollede damer, så trænger jeg også til noget mere …hmmm …’rigtigt’?

6: Man er meget, meget træt når man har skrevet en bog.

7: Det eneste jeg har lyst til lige nu, det er at læse en hel masse andre bøger.

8: Selvom jeg er både røvtræt og bange for at folk hader den, så kan jeg næsten ikke vente på at den er korrekturlæst, sat op og trykt.

9: Faktisk, så synes jeg selv, at det er meget sejt at have udgivet 2 bøger på 8 måneder. Og er meget overrasket over min produktivitet, specielt med tanke på at jeg i virkeligheden er et virkelig dovent menneske.

10: Jeg er træt af den titel den ellers skulle have, altså Kærester 2.0. Måske har jeg bare kigget på den for længe. Måske ender den med at hedde noget med sæler.

11: Jeg glæder mig faktisk lidt til ‘bare’ at tegne blogindlæg igen, og ikke at have alle ideer liggende i en mental skuffe, in case af at bogen endte med at mangler noget.

Bogen kan forudbestilles indtil den bliver sendt til tryk, hvis man gerne vil have en doodle/signering i bogen.

8 thoughts on “Hvad jeg har lært …

    1. Hahaha! Gad egentlig vide, hvilken kategori de så ville sætte den under hos boghandlerne 😀 😀 😀

  1. Du er godt nok sej! Fandt du forresten en korrekturlæser? Ellers vil jeg gerne tilbyde min hjælp for et eksemplar af bogen. Jeg er dansklærer i gymnasiet, og som arbejdsskade spotter mine øjne enhver tegnsætnings- eller stavefejl 🙂 Det var bare et tilbud, hvis du nu skulle skøre lidt i udgifterne.

  2. Jeg glæder mig til bogen om døden. Jeg husker stadigvæk nogle skøre episoder fra min mors sygdomsforløb og begravelsen, hvor jeg og min søster fik grineflip og havde ideer med “det ville mor elske”, som var svært at forklare til andre. Og hvordan vi skulle smadre et glas på en bildør 15 min inden begravelsen, fordi døren var smækket og der var noget i bilen, som vi absolut skulle bruge. Livet og døden er absurd og nogle gange morsom 😉 og der mangler folk der tør at beskrive både det svære, triste og morsomme!

  3. Hej, jeg havde tænkt mig bare at bestille denne bog som ebog, men da du skrev at du ville bruge et lokalt trykkeri, blev jeg så glad, at jeg bare måtte støtte en fysisk udgave. Jeg synes det er superfedt at du har taget springet igen og selvudgiver!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *