Hr. Mand er højst sandsynligt synsk …

I dag var jeg til teoriprøve. Jeg troede slet ikke, at jeg kunne bestå den, så derfor kom det meget bag på mig da jeg rent faktisk fik af vide, at jeg havde bestået.

Hr. Mand har ferie, og derfor var han kørt med til Nykøbing hvor teoriprøven blev afholdt, og ventede udenfor på mig. Da jeg havde fået af vide, at jeg havde bestået, så blev jeg bare så glad, at jeg nærmest løb ud til ham …
Untitled-5
…men pludselig stoppede jeg op!
Untitled-6
For, hvis ikke det her var en gylden mulighed for at drive gæk med Hr. Mand, ja, så ved jeg ikke hvad det var! Jeg besluttede mig simpelthen for at snyde ham! Altså, jeg ville sige, at prøven var rigtig svær, og på den måde få ham til at tro, at jeg slet ikke havde bestået prøven, og så først BAGEFTER sige til ham, at det bare var noget jeg havde sagt for sjov, og at jeg faktisk HAVDE bestået.
Jeg blev meget glad og spændt ved min lille plan! Hold da op, hvor skulle det dog bare være med til at sætte en morsom krølle på dagen, hahaha!
Untitled-7
Jeg tog mig sammen for at lyde helt trist, og så sagde jeg til ham:
Untitled-1
Untitled-2Det gik rigtigt godt, syntes jeg. For liiiige at trække den lidt længere, så spurgte jeg ham:
Untitled-3Til min store overraskelse, så svarede han, at han da godt vidste, at jeg var bestået!
Det kom meget bag på mig!
Untitled-4Bagefter tænkte jeg meget over det, og jeg er kommet frem til at den eneste mulighed er, at Hr. Mand må have en form for synske evner, for jeg ved ellers ikke hvordan han ellers skulle have kunnet gætte, at jeg bare lavede fis da jeg lod som om, at jeg ikke havde bestået prøven.

4 thoughts on “Hr. Mand er højst sandsynligt synsk …

  1. Jeg er 38 og er i gang med at tage kørekort. Det er pænt grænseoverskridende i så høj en alder… . Men godt at høre at jeg ikke er den eneste, der aldrig fik det taget for alt for mange år siden 🙂 Til gengæld tager jeg det i USA, så min “hr mand” agerer kørelærer. Og tænk – vi er stadig gift!

  2. Jeg har lige taget kørekort i en alder af 36 og det er uden tvivl det sværeste jeg nogensinde har gjort! Jeg fik både teori og køreprøven i første forsøg hvilket jeg overhovedet ikke havde regnet med… Håber det går lige så godt for dig 🙂

  3. Jeg nåede at blive 36, inden jeg begyndte at tage kørekort. Jeg bestod både teori og køreprøve i første forsøg. Nu er der bare så den lille hage, at jeg virkelig ikke kan lide at køre bil. Fordi vi har så mange (3) børn, har vibogså en stor stationcar. Jeg hader den og føler, det er en bybus. Jeg stoler ikke på de andre bilister. Derfor tror jeg, at mit kørekort er det mindst brugte kørekort i Danmark. Det gør alting meget besværligt, når et mål ikke lige befinder sig på.S-togs nettet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *