Heldigvis var Brian Mørk bare en dum løgner-mand

Den anden dag, så sad jeg og så sådan noget comedy med Brian Mørk på min tablet, og selvom jeg normalt synes, at han er rigtig sjov, så sagde han alligevel noget, der gjorde mig lidt ked af det. Det handlede om, at mænd faktisk ikke rigtigt i løbet af dagen tænkte på deres kærester og koner og sådan noget. Det han sagde var noget i retning af …
BM 6...det gjorde mig ked af det, at tænke på det. Jeg tænkte da tit på Hr. Mand i løbet af dagen, tænkte han slet ikke på mig?
BM 7I stedet for at gå og undre mig over det, så besluttede jeg mig for at spørge Hr. Mand da han kom hjem fra arbejde …
BM 1
Hr. Mand må også have troet, at tanken var helt åndssvag, i hvert fald, så begyndte han at grine helt vildt …
BM 2

BM 8
BM 3

BM 4
BM 5
…det kom faktisk lidt bag på mig, at Hr. Mand brugte SÅ meget tid på at tænke på mig i løbet af dagen, og jeg fik faktisk lidt ondt af hans chef, for hvordan skulle Hr. Mand egentlig kunne nå at lave noget i løbet af dagen, når han nu brugte så meget af sin tid, på at tænke på mig.

Det var også som om, at han slet ikke kunne holde op med at grine igen. Det var nok fordi, at det var SÅ fjollet det som Brian Mørk havde sagt inde i min tablet.

Jeg ved altså heller ikke hvorfor jeg tror på sådan noget som sådan nogle komikere siger. Det havde jeg da vidst fået bevist én gang for alle, efter det med Lasse Rimmer.

One thought on “Heldigvis var Brian Mørk bare en dum løgner-mand

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *