Kom og sig hej!

København, here I come!

synge 3

Den 23. oktober fra 19.00 – 20.30 vil jeg komme til København og læse op af min bog, fortælle røverhistorier, og hvad vi ellers finder på. Jeg har også LFL merchendise med, som kan købes til ret billige priser (det har jeg også til Kolding og Aalborg)

Info og billetter til København finder du lige her 🙂

Husk, at jeg også er på biblioteket Nakskov den 7. oktober, på Bogforum et par timer den 7. november (dog er det ikke oplæsning og foredrag), biblioteket i Kolding den 24. november og biblioteket i Aalborg den 26. november.

Udover måske en bogreception, så kommer der ikke flere byer og datoer på her i efteråret/vinteren 🙂

Hold nu hat, hvor jeg glæder mig til at komme ud og hilse på jer alle sammen!

1 kommentar

  • Line

    Øøøøøøøøøøøøvvvv! Der er jeg hjemme på Fyn!!! Øøøøøøøøøøøøøøvvvvv!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kom og sig hej!