Hr. Mand syntes også, at det var godt …

I dag kom endelig dagen, hvor jeg skulle til køreprøve. Jeg havde ventet længe, syntes jeg, og jeg var meget, meget, meget nervøs. Jeg sov næsten ikke i nat, og hver gang jeg vågnede, så tænkte jeg sådan noget med, at nu måtte jeg endelig huske, at se ikke jeg kørte nogen ned og alt muligt.

Hr. Mand havde taget fri fra arbejde, så han kunne tage med, så han holdte henne ved politistationen og ventede, mens jeg kørte rundt med køreprøvemanden.

Da vi kom tilbage til politistationen, så sagde køreprøvemanden, at det var sådan, at jeg havde bestået min køreprøve. Jeg blev simpelthen SÅ glad, jeg begyndte næsten at græde!
Så gav køreprøvemanden mig et stykke papir, hvor der stod ‘midlertidigt kørekort’ og så sagde han, at så måtte jeg gerne køre bil! Jeg kunne næsten ikke vente med at fortælle det til Hr. Mand, så jeg skyndte mig hen til ham …
Kørekort 1

…og SÅ skulle jeg godt nok ud og køre bil, og nu var det Hr. Mands tur til at sidde ved siden af. Jeg er helt sikker på, at han nød bare at kunne sidde og slappe af på den måde! Og tju hej, hvor det gik over stok og sten, da jeg først kom bag rettet. Jeg tror, at noget af det Hr. Mand var mest imponeret over ved min kørsel var, hvor langt ud på marken jeg kunne komme til at køre når jeg skulle køre ude i siden af vejen, helt uden at bilen væltede eller noget!
Han var nok også meget imponeret over at bilen ikke gik mere i stå når jeg havde glemt at sætte den i et lavere gear da jeg standsede og var nødt til at sætte i gang i fjerde eller femte gear! Jeg var i hvert fald selv meget stolt.

Da vi kom hjem efter at have kørt en rigtig lang tur, så kiggede jeg på mit midlertidige kørekort, og sagde til Hr. Mand, at det var godt at det stykke papir kun var midlertidigt, for det var allerede blevet helt nusset nede i min taske. Så sagde Hr. Mand …

Untitled-2
…jeg syntes godt nok, at han sagde det på en lidt underlig måde, men jeg tænker, at det bare var fordi, at han var blevet helt træt efter endelig at kunne sidde og slappe af og nyde køreturen, i stedet for at skulle køre bilen selv.

 

11 thoughts on “Hr. Mand syntes også, at det var godt …

  1. Stort tillykke med dit kørekort. Da jeg fik mit for 2 år siden både græd jeg og påtvang sagkyndige til en kæmpe krammer.

  2. Stort tillykke med kortet! Det er først bagefter du har fået kørekortet, du lærer at køre bil 😉 Da jeg var op til min køreprøve, fik jeg næsten en krammer fra den sagkyndige, fordi jeg klodsede bremsen i, ret så effektivt, da en ret gammel kone pludselig gik ud foran bilen. Det var ellers en ret stille villavej vi kørte på og pludselig ud fra en have kom denne dame og gik lige ud på vejen, uden at se noget overhovedet. Der gik lige lidt tid med at få hjertet på plads efter den oplevelse.

  3. Jaaa, hurra og tillykke, og selvfølgelig bestod du!
    Og så kan jeg måske komme med en dum joke uden at gøre nogen kede af det: Altså, det er jo Lolland. Der er én vej og ét lyskryds, hvor svært kan det være! 😉
    Nå, men så er det jo din tur til at gøre gengæld over for dem der dytter, ikke? 😉

  4. Tillykke med kortet, sejt at du fik det på 1. forsøg! Jeg præsterede at køre over for rødt ca 5 dage efter at jeg fik mit midlertidige kørekort,(i en lille bitte by midt om natten og ingen trafik, så det var ikke så farligt) der lignede min Hr. Mand tilgforveksling din Hr. Mand … ikke at jeg forstår det, jeg havde da styr på det 🙂

  5. Tillykke! Han er helt sikkert så glad på dine vegne, at han kan virke helt stresset over det. Måske endda også de næste par gange I skal ud at køre. Men det er kun af glæde..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *