Det var jo kun for hans egen skyld …

Hr. mand kan godt lide at drille mig. Altså, ikke på sådan en rigtig ond måde, men bare drille mig lidt med mine ‘dårlige’ vaner.
En af de ting han godt kan lide at drille mig med, det er, at jeg ikke er særlig god til at gå ind i et indkøbscenter, uden at komme ud igen med en hel masse poser.
Jeg synes faktisk, at han overdriver helt vildt når han driller mig med det. Det er som om, at han ikke helt kan forstå, at sådan noget som cremer, sko, tøj og bøger, det altså er en meget stor del af mig, som han jo elsker og har valgt at være kærester og bo sammen med.

Fordi jeg syntes, at han var lidt streng, så ville jeg prøve at vise ham, at jeg sagtens kunne gå ind i et indkøbscenter og kun købe én ting, og det skulle være en bog, som jeg i forvejen havde snakket om, at jeg gerne ville læse. Jeg ville kun købe den bog, og ikke noget som helst andet.

For at understrege hvor god jeg var til det, så gik jeg længe rundt i boghandlen med den bog jeg skulle have, og kiggede på andre bøger, og gik så hen til Hr. Mand og sagde …
bog 1Hr. Mand så meget overrasket ud og sagde …
bog 2…men det skulle jeg ikke. Så jeg købte bogen, og vi gik igen ud fra bogforretningen.
Så ville Hr. Mand gerne hente en kop kaffe til os, og fordi jeg var så stolt af mig selv, så ville jeg lige sætte en ekstra streg under hvor dygtig jeg var, ved at gå en tur i H&M og slet ikke købe noget som helst. Så kunne han i hvert fald godt se, at jeg var sådan en som slet ikke bare købte alle mulige ting.

Men da jeg kom ind i H&M, så var der alle mulige nye ting, som jeg slet aldrig havde set før i mit liv! Det var lige som om, at jeg var kommet ind i en tøj-himmel!
Bog 3
…jeg kunne næsten ikke forstå, hvordan de kunne have fået så mange nye, flotte ting!
bog 4…og så kom jeg nok til at købe nogle mange ting.

Da jeg gik ud af H&M, så glædede jeg mig helt vildt meget til at vise Hr. Mand alle de fine ting jeg havde fundet.
Men så kom jeg i tanke om, at jeg jo ikke mere var sådan en der købte en masse ting i H&M, men mere sådan en som gik ind i et indkøbscenter og kun kom ud med en bog der koster 50 kroner. …
bog 5…så jeg besluttede mig for at gemme poserne fra H&M i min taske, så Hr. Mand ikke kunne se dem. Det var jo for Hr. Mands egen skyld jeg gjorde det, så han kunne blive ved af at være stolt over at have sådan en dygtig kæreste, det havde altså slet ikke noget at gøre med, at jeg ikke gad at han skulle drille mig.

Overhovedet ikke.

 

7 thoughts on “Det var jo kun for hans egen skyld …

  1. Hæ hæ mit skab er også fyldt med nogle gamle “laser”. Fordelen ved mænd er at de ikke aner hvad for noget tøj kvinder ejer. Så hvis de spørger om det er en bluse eller noget, så siger man: Nej det er bare en gammel las fra skabet 😀

    1. Hahaha, det gør jeg også!! Jeg tror faktisk, at Hr. Mand godt kunne tro, at jeg slet ikke har købt noget tøj i de 3 år vi har kendt hinanden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *