Hvordan jeg havde det, da jeg havde fået kørekort …

På den første dag:

KORT 1

 

…og så på dag 3, hvor jeg havde fået fingeren ca. 400, som stemmer meget fint overens med antallet af gange hvor jeg var gået i stå, eller kørte 3 km. i timen langsommere end fartgrænsen …
kort 2

Men jeg hænger i og bliver ved med at køre. For jeg vil lære det.
Men ind imellem, så ville jeg ønske, at når folk ser en helt panikslagen dame i en gammel bil der er gået i stå og holder i vejen i de 8 sekunder inden bilen kommer i gang igen, så ville de huske, at der også var engang hvor de selv lige havde taget kørekort og havde holdt der og været helt i vejen.

14 thoughts on “Hvordan jeg havde det, da jeg havde fået kørekort …

 1. Jeg fik mit kørekort i januar og husker alt for tydeligt de irriterede blikke. De stopper heldigvis og har lært at holde af at køre bil Tillykke med kørekortet PS. Pænt sejt at du bestod i første forsøg. Det tog mig tre forsøg, hvilket jeg undskyldte med at jeg var over 30

  1. Hahaha, den undskyldning havde jeg også klar! Og jeg var nok den der var mest overrasket over at bestå i første hug. Og jeg græd næsten af glæde, da den sagkyndige sagde, at jeg var bestået.

 2. Tillykke med kørekortet.. du er sej:-)
  Jeg tænker ellers at Lolland er et godt sted at lære at køre bil. Der er masser af seder man kan være i fred og ikke skal tage stilling til 100vis af andre billister. Jeg planlægger selv at tage kørekort inden for overskuelig fremtid (jeg er 31) og påtænker lidt at flytte tilbage til solskinsøen i den tid det tager og i den efterfølgende træningsperiode;-)

  1. Jeg havde aldrig fået kortet, hvis jeg ikke havde taget det hernede. Det er helt sikkert. Jeg synes helt bestemt, at du skal tage det et sted, hvor trafikken ikke er så voldsom som inde i byen. Det kan helt klart anbefales!

 3. Den dårlige nyhed er, at det ikke bliver bedre med tiden. De fleste folk forvandles til arrige idioter, når de sætter sig bag et rat, særligt i provinsen, hvor fartgrænser er vejledende minimumshastigheder.
  Den gode er, at det ikke har en dyt (haha, hva!) med dig at gøre 😉
  Så hvis du kan, så forsøg at ignorere de tåber og nyd følelsen af at køre, for den er bestemt fedest i starten 🙂

  1. Hahahaha, jeg kan også selv mærke, at jeg bliver transformeret til billist-idiot! Som f.eks. når cyklister ikke forstår, at vigepligt altså også er noget de skal overholde :/

 4. Tillykke med kortet 😉

  Tænk ikke på de mennesker, der ikke kan styre sine aggressioner. Det er ikke det værd. Al begyndelse er svær. Vi laver allesammen fejl og jeg tror kun man bliver en bedre billist af at være lidt ydmyg over for det i starten.

  Jeg glemmer aldrig den dag jeg lige havde fået mit kørekort og kørte 30 km med en halvt trukket håndbremse (og derfor også konstant gik i stå). Eller kort tid efter, hvor jeg skulle lave en trepunktsvending på en small vej (på landet) og brugte ca. 10 min. på det, så jeg fik lavet en lille kø. Folk var dog meget overbærende lige i den situation. Måske fordi de godt kunne se, at jeg ikke var mange dage over 18 år.

  Held og lykke med det.

  1. Hahaha, åååååh! Den med håndbremsen har jeg også lavet et par gange! Mens jeg har tænkt, at det nok bare var den gamle bil der knagede helt vildt!

 5. Tillykke med kørekortet 🙂 Bare rolig, det aftager – det der med at gå i stå, køre langsomt og alt det, som man først skal til at lære rigtigt nu. Jeg tog kørekort for 7 år siden, i en alder af 40! Og jeg var noget nær skrækslagen de første gange, jeg skulle køre alene i bilen!! Min mand “tvang” mig lidt til det ved at stå ud, når vi kørte ind i vores by – som også ligger på landet – så jeg kunne køre alene resten af vejen hjem. Ca. 1 km! Nu nyder jeg det, blæser på alle de “udødelige”, som ikke tror, de behøver at køre ordentligt, for de vil bare altid være der. Du skal bare klø på – du kommer til en dag, hvor du alligevel ikke synes, det er så hyggeligt med de offentlige, når man nu kan køre selv 🙂 🙂

  1. Jeg havde – helt ærligt – heller aldrig fået taget det, hvis ikke Hr. Mand havde skubbet på! Selvom jeg har været (og stadig er) skidebange, så kan jeg mærke, at det bliver bedre og bedre hver gang jeg kører. Det er nu ret godt, at vi har de der mænd 😀

 6. Du er så AWESOME, at du har fået kørekort! Dyb respekt herfra. Og de uforskammede typer skal bare fucke af. Folk har ingen pli i trafikken!

  1. Mange, mange, mange tak! Jeg føler næsten som om det er en præmie jeg har vundet …også selvom den kostede mange, mange tusinde kroner 😀 😀

 7. Kan man ikke indføre, at alle nye i trafikken får det der skolevogn-skilt om halsen som kørekort den første tid, så kan alle se hvorfor man er lidt vævende og ikke total deBil..?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *