Nye tider

nye tider

Der sker en masse nyt, her på det lille kontor på Lolland for tiden.
Forleden afleverede jeg min sidste Betty-stribe til Femina. Efter næsten halvandet år er det slut, og det var selvfølgelig ikke mig der tog beslutningen. Femina har været fantastiske at arbejde sammen med, og det har været sjovt at prøve at sætte sig ind i hvordan livet må være som en 40ish fraskilt kvinde med to teenagebørn, og jeg kommer til at savne Betty helt vildt.

Til nytår flytter bloggen igen væk fra Bloggers Delight og over til sig selv igen. Det har været sjovt at være her, jeg har fået mange nye læsere og BD har nogle af de sødeste medarbejdere og det har også været rart at kunne tjene bare en lille skilling på bloggen. Men jeg kom frem til den konklusion, at Live fra Lolland står bedst på egne ben.

Jeg har hele tiden lavet andre, ikke-tegne relaterede opgaver mens jeg har været selvstændig, men de er nu også skåret ned til et minimum, da jeg fik mange tegneopgaver ind og det endte med at blive en kombination af aaaalt for mange ting, og jeg måtte indse, at selvom variation i arbejdsdagen som regel er fedt, så kan det også blive for meget af det gode. Og så havde jeg nok lidt glemt, at drømmen om det her selvstændige liv jo var, i hvert fald hovedsageligt, at leve af at tegne, og pludselig var det noget af det allersværeste at finde tiden til.

På en måde føles det lidt som at begynde forfra. Og så alligevel overhovedet ikke.
Fremover vil jeg prøve at fokusere mere på tegneopgaver – både mine egne og andres ting – og så ville jeg vildt, helt vildt, gerne have et stribejob igen i fremtiden. Men jeg er også meget bevidst om, at den slags ikke lige hænger på træerne, og jeg er heldig at jeg fik et hos sådan et fint blad til at begynde med.

Samtidig vil jeg lave flere bøger – nogle måske kun som e-bøger – fordi det er skidesjovt at lave bøger. Og så vil jeg vildt gerne ud og læse mere op og vise tegninger, fordi det er mega sjovt at komme rundt og hilse på nye og gamle læsere, og fordi jeg faktisk selv synes, at historierne er sjovest når de bliver fortalt. På grund af de nu lidt faldende indtægter, så har jeg dog desværre ikke selv mulighed for at arrangere dem. Lokaleleje, osv. er temmeligt pricy, og der er kun én til at tage faldet hvis der kun kommer fem mennesker, og det er mig selv. Men jeg vil mega gerne hyres til at komme ud, og jeg er virkelig billig (altså, på sådan en god måde, ikk), og jeg kommer gerne til både virksomheder, fredagscafeer, osv. Så send mig en mail, hvis det er noget du/I har interesse i

På en måde er det ret nervepirrende, at stå i denne her situation igen, næsten som helt nystartet selvstændig. Men jeg tror også på, at det er den rigtige løsning i det lange løb, selvom det hver tiende minut føltes helt vildt åndssvagt ikke bare at arbejde 20 timer om dagen, i stedet for at sige nej til jobs der ikke har noget med at tegne at gøre, og fungerer det ikke, så må jeg ud og finde et job. Altså sådan, et rigtigt job. Men jeg håber, håber, håber sådan at det kan komme til at fungere. For det bedste job i verden er nu alligevel, at lave ting som gør folk glade og får dem til at grine, og jeg håber aldrig, at det holder op igen.

PS: Når du fremover ser mig reklamere skamløst og igen og igen for de ting jeg har i shoppen (<– bemærk snedigt indsat link til shop!), og de billetter jeg sælger til oplæsninger/foredrag, så er ovenstående altså grunden. Det er ikke bare fordi jeg vil købe helt crazy mange chokoladeskildpadder. Eller, det er i hvert fald ikke hele grunden, vel.

 

 

6 thoughts on “Nye tider

  1. Øv med Femina, men mon ikke det er fordi der venter noget endnu bedre lige om hjørnet? Det er jeg sikker på! Og hvor er det bare mega sejt og modigt med de beslutninger du har taget, selvom det giver penge på bordet, er det åbenbart ikke det rigtige for dig på den lange bane. Jeg synes det er mega sejt at du så siger det fra, for at fokusere på det som var din oprindelige plan. Det kan ikke have været helt nemt. Jeg er sikker på at det at det er den helt rigtige beslutning – sådan lyder det i hvertfald og jeg er sikker på at det nok skal blive rigtig god.

    KH

    1. Åååårh, hvor er du bare mega sød og awesome, Sabrina! Jeg HÅBER virkelig, at du har ret. Og jeg tror, at det er for det bedste, at sætte fokus tilbage på den oprindelige plan. Den kommer nok ikke til at gøre mig rig, men nok lidt mere glad og lidt mindre stresset. Tak for din fine kommentar!

    1. Mange tak, og ja, det er lidt øv. Men har vidst det et stykke tid nu, så er sådan ved at ikke været helt så skuffet mere 🙂

  2. Puha, æv. Jeg håber også på dine vegne! Det er ikke altid dygtighed, det kommer an på, husk det. Det er også held. Hvis det kun var dygtighed, det kom an på, behøvede du slet ikke mine krydsede fingre 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *