Ting der er sket

Jeg løber rundt med 80 km. i timen for tiden. Og samtidig har Hr. Mand købt verdens dyreste tegne-tablet-dims til mig i fødselsdagsgave, som jeg øver mig i at tegne på, men det går ikke skidehurtigt. Men HVIS jeg var hurtigere til at tegne på den, så ville jeg have tegnet følgende ting til jer:

 • Den vante man skal have på når man tegner på den yderst følsomme tegne-tablet dims. Jeg var for nærig til at give 20 dollars for den proffe udgave, så jeg har klippet 3 fingre af en almindelig vante. Der ser vældigt ud.
 • Den glædesdans jeg danser ti gange dagligt over mit nye stribejob, som jeg er sikker på bliver helt fantastisk, og som jeg glæder mig afsindigt til at fortælle mere om.
 • Da jeg mødte en sød, sød og klog læser i en sauna i en svømmehal. Jeg møder overraskende ofte folk der læser bloggen (specielt taget i betragtning af hvor lidt jeg er hjemmefra), men det er første gang jeg mødte en i nøgen tilstand. Og min første indskydelse var naturligvis at forsøge at vikle håndklædet rundt om kroppen.
 • Facetime samtale med 3-årig nevø der åbenbart ikke gad mere og siger “Tak for i dag”.
 • …ca. et halvt minut efter han havde sagt “Du er sød, Faster” – så han er tilgivet.
 • Overvejelserne der lå i om jeg selv skulle køre med fancy kørekort til København i morgen og holde foredrag. I stor, buldrende varevogn. Og 8 millioner cyklister på vejene. Jeg tager toget.
 • Mit ansigtsudtryk, da jeg selv syntes, at jeg var awesome fordi jeg skal på ‘tour’ i Jylland til november.
 • Mit ansigtsudtryk, da jeg kom i tanke om, at jeg skulle køre alene rundt på motorveje hele vejen gennem Jylland.
 • Min stemme i telefonen da jeg ringende til mine forældre og spurgte om de ikke trængte til en tur til Jylland i november.
 • Mens det stadig var drønvarmt udenfor drak jeg kaffe med et af mine all-time største blogidoler, amarOrama, på Vesterbro. Det var ret awesomt.
 • En af de 824 gange vores ældste hund er stukket af. Og hendes ansigtsudtryk når hun bliver fundet. Først er hun sådan helt “Årh, hey! Er du også her?!? Hvor pudsigt!” og når hun så ser ens ansigtsudtryk, så ligner hun en der tror at hun bliver slået ihjel når hun kommer hjem.
 • Den akavede situation når gæster ikke ved, at når jeg med børnestemme siger “Hej, hej, du er min nye bedste ven” når de klapper en af hundene og de så ikke lige forstår at det bare er mig der siger hvad hunden tænker.
 • Når fin og sød forsikringsdame er kommet forbi for at kigge på vores forsikringer og stiller mig spørgsmål som “Hvad er taget lavet af?” – det er åbenbart sådan nogle informationer, man burde ligge inde med. Mit svar var vist noget i stil med “Øh, det er gråt. Undtagen det der mos der ligger der. Det er grønt”.
 • Første gang jeg blev rigtigt irriteret på en anden billist og gav dem fingeren (altså, nede under instrumentbrættet, jeg ville aldrig turde gøre det så de kunne se det) og derefter gik i stå midt i krydset.
 • Da jeg i stedet for Brændende Kærlighed serverede kartoffelmos med pulled pork for Hr. Mand. I teorien en måske god idé, i virkeligheden bare mos med mos på.
 • Da jeg en morgen kom til at slå en prut der lød ligesom når min moiltelefon vibrerer når der kommer en sms. Og om hvordan det at gå på toilettet så nu bare hedder ‘at gå ud og skrive sms’er’ herhjemme.

8 thoughts on “Ting der er sket

 1. Jeg flækkede altså lige lidt af grin over det med fuckfingeren og så at bilen går i stå ville elske det hvis du fik det tegnet

 2. Åh jeg elsker den med hundestemmen. Kan så tydeligt forestille mig akavetheden. Måske er det en ret god test af om det er folk med humor, man har inviteret?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *