Vi <3 Lolland & Falster

Det sidste års tid har jeg – udover mit hjemmekontor – jo været så heldig at dele et kontor med 3 helt vildt awesomme damer i Nykøbing Falster. Det har været en KÆMPE hjælp i forhold til at komme på nye ideer og nye projekter.
Det sjove ved konstellationen på kontoret er, at to af de andre fine damer, faktisk også er tilflyttere (de har dog boet her meget, meget længere tid end jeg har), og de er lige så glade for at bo her som jeg er blevet.
Så på kryds og tværs af vores forskellige ‘brancher’ (fotograf/grafisk designer/illustrator/kunstner/stribetegner) er vi begyndt at lave nogle ting sammen – som er hver vores hyldest til de dejlige øer vi har fundet ‘hjem’ til. Til næste år kommer der til at ske en hel masse, og det glæder jeg mig rigtigt meget til at fortælle jer mere om.

Mette Glyholt er et af de dejlige mennesker jeg deler kontor med. Hun er kunster og grafisk designer, og det er også hende der har sat min nye bog op, og generelt bare er skideinspirerende og mega sjov og awesome.
Mettes har brugt de sidste par måneder på at lave en hel serie områdeplakater og postkort, hvor hun har brugt alle sine kundskaber og lavet nogle helt fantastiske motiver, der både er i lige i hendes retro-stil, men samtidig noget der er lige til at hænge op hjemme på væggen hos de fleste. Hun har indtil videre lavet 3 forskellige, men der kommer snart flere områder til. Personligt er jeg ikke finere på den, end at jeg gerne vil indrømme, at mine yndlingsdetaljer er fiskeren der fanger en roe i Nykøbing eller hunden der tisser i Marielyst 😀 😀

340977-46528864f349419882a8d0be893edc9b

340977-36623a34072746258676c64a24d9723f

340977-2eea736914df4642aa43264250ed8bef

Jeg elsker, at hun både laver posters og A5 postkort, og jeg glæder mig helt vildt til at se de næste i serien. Du kan købe Mettes fine plakater i hendes webshop (eller skrive til hende og så komme og købe dem på vores kontor) – hun har også et par af hendes originale værker til salg både her på kontoret og i hendes shop.

Du kan også finde Mette på både Facebook og Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *