Så skete det endelig!

forside lille

Endelig, endelig, endelig er bogen helt færdig og klar til tryk! OMG, hvor har det dog taget lang tid, og den sidste del af det med lige at få hevet et par dage ud af kalenderen og få gået den helt igennem, var det der tog længst tid. Men i går lavede den seje grafiker trykfiler, som nu er på vej til tryk 🙂

E-Bog versionen er derfor også færdig og kan købes i shoppen her!  (den er i .pdf format)
Det betyder også, at de der har crowdfundet for en e-bog vil modtage den i løbet af de næste par dage.

De som har crowdfundet og forudbestilt bogen vil modtage den så hurtigt jeg overhovedet kan signere og doodle i dem når de kommer tilbage fra tryk. Dog tænker jeg, at hvis du/I har crowdfundet/forudbestilt bogen kommer til mit foredrag i enten Kolding eller Aalborg, så smid mig en mail (hej@livefralolland.dk), så tager jeg bøgerne med til jer der, da det alligevel passer med, at det er der den bliver sendt ud 🙂

Den tryte bog kommer til salg så snart jeg ved hvornår den lander fra trykkeriet, så jeg kan give mere præcis besked om leveringsdatoer 🙂

Tak fordi I så tålmodigt har ventet <3

 

2 thoughts on “Så skete det endelig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *