‘Hjem er der hvor Nutellaen bor …’

Den anden dag blev jeg færdig med at sende bøger ud (men hav tålmodighed, hvis du ikke har modtaget dit eksemplar endnu – jeg har lige erfaret, at Post Danmark pt. sagtens kan være en uge (og mere) om at levere ting der bliver sendt med B-post :/). For at fejre at jeg endelig blev færdig, så har jeg lavet et nyt postkort …

Nutella 2

…det er fordi jeg generelt set synes, at man skal fejre ting med Nutella! (og postkort!)

Du kan få dem i A5 størrelse (det er ret fine i en lille A5 ramme, hvis jeg – beskeden som jeg er – selv skal sige det!) Perfekte som både mandelgave (hvis du hader dem du skal holde jul med), som lille gave til din veninde (hvis du hader din veninde) eller måske bare til at hænge på din egen væg (hvis du hader din væg).

De koster 25,- pr. stk, eller få 3 for 50,- 

 

2 thoughts on “‘Hjem er der hvor Nutellaen bor …’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *