Ting jeg ikke har haft tid til at tegne #3

Jeg har travlt, er præmenstruel og har konstant dårlig samvittighed over noget arbejde jeg ikke når eller nogle fejl jeg laver i det arbejde jeg når, så julestemningen har ikke rigtigt ramt mig sådan rigtigt endnu. Selvom jeg forsøger gevaldigt at spise mig til den i form af en masse Ris a la mande og brun sovs (ikke sammmen, vel). Men altså, her er en liste over ting jeg havde skriblet ned at jeg ville tegne, men som jeg ikke fik tiden til.

1: Hvordan jeg nærmest frøs helt til is, da jeg fik et billede af en signering i en bog jeg havde sendt ud, med det helt forkerte navn i signeringen. For. Hææævlede. Altså.
2: Hvor awesome street-agtig jeg følte mig da jeg skulle skifte nummer, og valgte et nummer der ender på 4970 (som er Rødbys postnummer). Jojo.
3: Hr. Mand der er begyndt at lære at spille guitar og nu mener, at jeg skal have et trommesæt (jeg spillede trommer da jeg var yngre). Under mine oplæsninger grinte vi lidt af hvor lidt Hr. Mand gik op i musik i forhold til mig, og den manglende interesse har nu resulteret i, at han lige har beskrevet mig som Jens Ulrich og ham selv som Slas.
4: Hvordan mine nerver har det med at min nye stribe lige om lidt kommer i Hendes Verden. Det går lige fra helt fantastisk til “Hjææææææælp! Jeg kan jo ikke tegne” på ca. 3 sekunder.
5: Hvordan det var da jeg fik kørt bilen fast i de 46215 tons mudder der lige nu udgør vores baghave. Og hvordan det tog Hr. Mand 3 dage at få den fri igen. Og hvordan jeg var til så lidt hjælp, at han bedte mig om at gå ind og ikke hjælpe til.
6: Al den færdiglavede Ris a la mande jeg har spist i forsøg på at komme mere i julestemning. Uden kirsebærsovs, direkte af de der kæmpebøtter fra Netto. Sexet.
7: Hvordan hundene åbenbart har plottet en mørk plan om at ødelægge én strømpe i alle mine par strømper. Så jeg har nu kun strømpepar der består af halvanden strømpe.
8: Hvor glad jeg var over at have fået et juletræ.
9: Hvor meget jeg havde glemt at sådan et fælder helt vildt.
10: Hvordan jeg i morges gik direkte fra seng, til lang gåtur på stranden, til at køre en tur i Brugsen. Hvilket jeg fortrød lidt da jeg stod i Brugsen med en kombineret hue/morgenhår frisure, blomstrede leggings (der var gået i stykker) beskidt vinterjakke (der var gået i stykker) ingen makeup og gummistøvler (der var gået i stykker).
11: Hvor rockstar-agtig jeg følte mig da jeg kom hjem fra oplæsningstur i Jylland, hvor alt bare var gået så godt og alle folk bare havde været så søde og havde grint og alt muligt. Og jeg boede på hotel. i 3 dage, manner! Hotel!
12: Hvor lidt rockstjerne-agtig jeg følte mig da jeg så var hjemme igen og gik rundt og samlede hundelorte op ude i gården.
13: Hvordan det hjalp på manglende rockstjerne-følelse at se at Facebook-siden havde fået 3300 likes – jeg kan huske hvordan det var dengang den havde fået 600 …og nu må jeg sgu da snart være oppe på 10% af befolkningen!
14: Hvordan jeg flere gange dagligt overvejer om jeg virkelig skal flytte min blog fra Bloggers Delight når min opsigelsesperiode udløber om et par uger. Men så får jeg en eller anden full size reklamefilm i hovedet, og så glæder jeg mig alligevel ret meget. Ikke et ondt ord om de rare mennesker derinde, men det gør bare ikke noget godt for Live fra Lolland med så mange reklamer.
15: Hvordan det var at få taget billeder af fotograf til avisen. Men man kan måske bare genlæse denne her og denne her

7 thoughts on “Ting jeg ikke har haft tid til at tegne #3

 1. Jeg ved, jeg er grammar-nazi, men PLEASE ret fra “bedte” til “bad”! Be’ om? Det skurrer i øjnene som negle på en tavle. Jeg har engang kastet en papirskugle efter min chef, fordi han sagde det. Han nåede ikke at dukke sig.

  Undskyld. Jeg er grammatik-kælling.

 2. Altså jeg har ikke de store holdninger og endnu mindre viden om bloggers delight og den slags. Men jeg vil bare lige nævne at din blog er én af de få, jeg gider at prøve på at komme frem til, når jeg har fået en mail med en masse overskrifter og det overhovedet ikke er til at få til at fungere på mobilen.
  Så jeg finder dig nok uanset hvad.
  Og i øvrigt har jeg besluttet at når man bor på landet, så tæller det ikke med i regnskabet, hvordan man er klædt, når man går i Brugsen. Sådan er det bare. Det er en af fordelene.

  1. Ja, det er altså en af fordelene ved at bo på landet!

   Og mange tak! Jeg tror faktisk heller ikke at det med reklamerne er så slemt for dem der læser med på mobil og tablet, men når man ser den på computeren, så er der simpelthen reklamer overalt :/ Der kommer også til at være et par få reklamer på min ‘nye’ blog (den hedder det samme som den hele tiden har heddet), men slet ikke i så stort et omfang 🙂

  1. Jamen, jeg ved det godt. Jeg overvejede også at købe noget i sådan en karton og så bare hælde det direkte ned i bøtten med Ris a la mande 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *