En ny shop

collage

Efter ret mange anmodninger om at lave t-shirts, krus og muleposer lagde jeg hovedet i blød. Min normale shop består af ting og sager som jeg selv har bestilt hjem og har et lager liggende af. Problemet var, at jeg havde ikke råd til at have lager liggende af krus, t-shirts, muleposer og andet godt, for hvis det ikke solgte nok, så måtte vi gå fra gård og hunde (arh … knapt nok, men alligevel).

Derfor besluttede jeg at tage min gamle spreadshirt-butik i brug til den type varer. Så bliver det produceret efterhånden som I bestiller tingene, og så kan det på den måde køre rundt. Jeg tjener ikke så meget på det som hvis jeg nu selv producerede det, men til gengæld risikerer jeg ikke et kæmpe tab, og har mulighed for at tilbyde stort set hvad I ønsker. Jeg har lagt lidt ting derind, men I har også mulighed for at komme med forslag til nye produkter I gerne vil have. Som udgangspunkt laver jeg muleposer, t-shirts og kopper. Muleposer og kopper koster 125,- og t-shirts koster 200,-  – så hvis der er et motiv du savner, så send en mail til produkt@livefralolland.dk, så får du en mail tilbage når produktet er tilgængeligt i shoppen. SÅ smart, ikke? Der er også mulighed for at ønske produkterne i andre farver end bare hvid, og alt muligt andet. Du kan også ønske et mobilcover eller en hagesmæk. Hvis du godt kunne tænke dig andre ting end de 3 nævnte, så smid en mail, så mailer jeg tilbage hvad evt. pris er.

Du finder den nye shop lige her!

Bøger, postkort, prints, osv. sælger jeg stadig gennem min gamle shop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *