Udsalg, nye roer og andre gode sager!

 

roe undskyæd m tekst

Well, lad os bare indrømme det. Den første portion roe-postkort jeg lavede lignede ikke rigtigt roer – altså, de lignede ret meget de indtørrede, halvrådne roer der lå ude bag vores lade i 7 måneder, men de lignede jo ikke friske roer, vel. Så derfor er der nu nye produkter i mine shops, med nye roe-motiver.

I t-shirt shoppen kan du få dem som t-shirts (både herre og dame), krus og muleposer med de to tryk (der er også andre motiver derinde).

Som postkort kan de få dem i A5 størrelse. Og så holder jeg endda udsalg til og med den 10. januar, hvor du får hele 25% på både bøger, postkort, e-bøger, og hvad du ellers kan finde i post/kort-bog-shoppen. Det bliver AWESOME! og pssst … når du bestiller postkort, tryk eller bøger, så får du en ekstra lille gave med i udsalgsperioden!
D
e 25% rabat frætrækkes først når du kommer til betalingen.

roe m tekst

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glædelig jul!