Udsalg, nye roer og andre gode sager!

 

roe undskyæd m tekst

Well, lad os bare indrømme det. Den første portion roe-postkort jeg lavede lignede ikke rigtigt roer – altså, de lignede ret meget de indtørrede, halvrådne roer der lå ude bag vores lade i 7 måneder, men de lignede jo ikke friske roer, vel. Så derfor er der nu nye produkter i mine shops, med nye roe-motiver.

I t-shirt shoppen kan du få dem som t-shirts (både herre og dame), krus og muleposer med de to tryk (der er også andre motiver derinde).

Som postkort kan de få dem i A5 størrelse. Og så holder jeg endda udsalg til og med den 10. januar, hvor du får hele 25% på både bøger, postkort, e-bøger, og hvad du ellers kan finde i post/kort-bog-shoppen. Det bliver AWESOME! og pssst … når du bestiller postkort, tryk eller bøger, så får du en ekstra lille gave med i udsalgsperioden!
D
e 25% rabat frætrækkes først når du kommer til betalingen.

roe m tekst

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *