Var i det dersens fjernsyn.

I sidste uge var jeg i Ringsted for at være med i TV Øst. Det var min TV debut, og bekræftede mig ret meget i hvorfor jeg har sagt nej til sådan noget fjernsyn indtil videre. Fordi jeg kommer til at sige dumme ting, og slet ikke give sådan nogle kloge svar som jeg ellers havde planlagt og mest af alt for bare sådan at ligne en retarderet abe.


Men jeg synes alligevel, at I skal se det. For det første fordi de søde mennesker hos TV Øst gjorde sindssygt meget ud af rent faktisk at udtale mit efternavn korrekt. Så meget, at de glemte, at jeg hed ‘Kristina’ og ikke ‘Katrine’ til fornavn 😉 For det andet, så skal I se det fra starten, for da jeg så det, så fik jeg helt ondt af han der chefen fra Kongresscentret i Ringsted, der blev spurgt om hvad de havde på plakaten i den næste uges tid, og derefter gik i gang med at remse en hel måneds program op, for til sidst at blive afbrudt og så se helt underlig ud i ansigtet bagefter, da den søde vært begyndte at vise mine postkort til kameraet. Jeg fik helt ondt af ham, det så ud som om han slet ikke var med på hvad der skete :/

Nå. Men her er det så. Mit lille indslag kommer ca. 5 minutter inde i programmet.

SE PROGRAM MED RETARDO-ABE FRA LOLLAND VED AT KLIKKE HER!

 

7 thoughts on “Var i det dersens fjernsyn.

  1. Årh du er da bare så smadder sød. Jeg har prøvet det der fjernsynet, helt op til flere gange. Og jeg går totalt i øhhh mode. Ikke så fikst når man skal debatere om noget politisk. Men jeg er også typen der ser det som en personlig fornærmelse hvis folk tagger mig i et billede på fb. På en eller anden måde har de bare altid fanget min fede side!!

    1. Åh, gud! Det er det værste når folk tagger en! Jeg sagde også bare ‘eeehhhm’ og ‘altså’ 8 milliarder gange på et par minutter. Det værste er, at jeg troede, at den side jeg stod mod kameraet med, det var den gode side. Det var det ikke, haha. Men NU vil vi se dig i fjernsynet!! Hvad har du været inde og snakke om?!?! hvor?!?! hvornår?!?! er sikker på, at du er mega awesome til sådan noget!

      1. Det er sjovt som man selv ser en ting og andre ser og hører noget helt andet. Det er gudskelov mange år siden jeg sidst var i tv, så det kan ikke ses mere. Men når min forskning bliver lidt mere færdig SÅ skal du se mig være selvsikker på tv. Der er heldigvis længe til så jeg kan nå at vokse 20 cm og tabe tilsvarende 20 kg..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *