Nå, men lige for at være skidekedelig …

Nå, men i går var der en der påpegde, at der på det seneste næsten havde været lige så mange opslag om produkter man kan købe i min shop, som der var egentlige tegninger, og at det også egentlig var lidt irriterende, at der er reklamer på siden. Og jeg er fuldstændig enig. Det er virkelig, virkelig ikke noget jeg gør for at irriterere jer, men vil også hellere lige sætte the record straight, så I ikke tror, at jeg bare er skideligeglad med at tegne og kun er ude på at tjene penge.
Jeg HADER at lyde helt ynkelig, men som de fleste af jer ved, så forsvandt der er hulens masse bøger med posten i december. Det betød at der skulle bestille et ekstra oplag bøger og en pokkers masse ekstra porto. Det har efterladt et kæmpe sort hul som jeg nu forsøger, at grave min lille virksomhed op af, ikk.
Det der var meningen skulle være et projekt der nu gav overskud er stadig i vildt røde tal, og derfor bliver jeg nødt til at tage alle midler i brug for at rette op på det. Jeg kan virkelig, virkelig godt forstå, at det kan virke totalt grådigt at linke til shoppen i hvert fald en gang ugen, specielt når jeg lige pt. er inde i en travl periode og derfor ikke har tid til at tegne så meget til bloggen. Jeg vil bare virkelig gerne have min lille virksomhed til at køre rundt igen. Det er min kæmpe enorme drøm at kunne leve af det her, og det er så tæt på at lykkedes så vi ikke skal vende og dreje hver en krone, men for at det kan lade sig gøre, så bliver jeg nødt til at sælge merchendise, og jeg bliver nødt til at have reklamer på bloggen.
Jeg håber, håber, håber sådan at I bliver hængende, alligevel. Har I ikke lyst til at købe mine ting, så se bort fra de indlæg. Reklamerne har jeg forsøgt at gøre så små som overhovedet mulige, så de generer mindst muligt.

Kh

Kristina

24 thoughts on “Nå, men lige for at være skidekedelig …

 1. Hej Kristina,
  Det var lige, hvad jeg havde brug for. Jeg havde nemlig tænkt, at det måske var ved at tage overhånd, men jeg havde også lykkeligt glemt alt om dumme PostDanmark, så det giver så god mening. 🙂
  Jeg håber, at du snart får om ikke grønne så i hvert fald sorte tal at se på. 😉
  Kh. Helle

  1. Hahaha, ja, altså jeg vil nok altid lige fortælle om når der er nye produkter på shoppen, osv. men jeg ved godt at den slags indlæg har været lidt mange på det sidste. Jeg håber også snart på sorte tal, eller endnu bedre, så de grønne. Hr. Mand kigger på en båd til en halv million, og af en eller anden grund, så har han fået ind i hovedet, at det er mig der skal tjene den, haha 😉

 2. Jeg synes det er så trist at Post Danmark er så uduelige, at de har ødelagt noget som du har kæmpet så hårdt for.
  Så for min skyld skal du bare linke løs! Dine tegninger gør mig i så godt humør, at hvis jeg havde jeg råd, havde jeg købt det hele!

  1. Hvor er du sød, mange tak! <3 Jeg må indrømme, at hele den der Post Danmark affære har til tider gjort mig temmelig modløs, det værste er jo ikke engang pengene, men alle de mennesker der sendte en hel masse triste mails om manglende bøger.

 3. Bliv ved! Det skal bare lykkes for dig!
  Jeg springer altså bare over de indlæg, jeg ikke lige gider. Synes egentlig, Det er ret enkelt. Og ud over det, så kommer jeg hver gang til at overveje, om jeg ikke lige skulle forbi shoppen, når du skriver lidt om den. Så bliv ved!

  PS: PostDanmark sutter så meget mås! Nu ved jeg ikke, hvad det koster at sende sådan en bog, men du kunne evt. overveje at sende dem med pakkepost via dba.dk eller guloggratis.dk? Der får man tracked pakkepost m. omdeling for 49 kroner og uden omdeling for 39 kroner. Bare en idé 🙂

  1. Jamen, man har faktisk de sidste par måneder kunnet sende en pakke på under 1 kg med tracking hos Coolrunner til bare 24 kr. så det har jeg anbefalet til alle. Jeg bruger stadig Post DK til postkort, plakater, osv. som er noget billigere end bøger for mit at erstatte, men jeg arbejder stærkt på at få udelukket Post DK helt fra mine fragt-muligheder.

 4. Årh, jeg er så ked af det med PostDanmark! Af ren nysgerrighed, dækker de så overhovedet intet? De havde trods alt smidt så mange pakker væk!
  Hvis det er nogen trøst, så gør reklamerne intet negativt for mig, altså ud over at friste helt ubeskriveligt.

  1. Nej, de dækker intet. De siger, at det var min egen fejl, fordi jeg sendte dem som almindelig B-post (til 35 kr. pr. stk.) i stedet for at sende dem som en slags forsikret til 80 kr. pr. stk. Men jeg ville jo aldrig kunne få nogen til at betale 80 kr. for porto, ej heller havde jeg råd til det da alle funderne skulle have fri fragt fordi de havde forudbestilt bogen. Så det er sur røv. Det er over 60 bøger som jeg var nødt til at give folk gratis (for det var jo under ingen omstændigheder deres skyld), som jeg skulle have solgt for 200 kr. stykket i stedet :/

 5. Kære Kristina

  Os der læser med (helt gratis)og kender din stil og dine ambitioner, vi skal nok blive hængene, og kan sagtens se igennem reklamerne – både dine egne og dem udefra. Fortsæt med at gøre præcis hvad der er nødvendigt og giver mening for dig i forhold til at gøre blog og tegning til din levevej:)
  Hep hep hep fra Nordjylland
  Mette

 6. Ja, jeg tænker da også at du endelig bare skal lave links og reklamere så meget som overhoved muligt! Det er jo sådan en forretning kører!
  Og sikke da en kedelig besked at at sende til dig om at det er for meget, herfra er der i hvert fald thumbs up!
  Jeg synes du har de fedeste tegninger og citater!

  1. Jeg tror egentlig ikke at beskeden var ondt ment, og jeg kan sagtens se at det kunne fremstå som om jeg ikke gad andet end at sidde herhjemme og tælle penge, haha. Og jeg tror det var fint nok, at der var nogen der sagde det, for så kunne jeg måske ligesom forklare hvorfor der var så meget af den slags for tiden 🙂 Og mange tak for dine søde ord 🙂 <3

 7. Jeg har det helt skidt med at mine bøger var blandt dem, der manglede. Det er godt nok op ad bakke for dig. Hvis jeg havde råd, købte jeg hele butikken, men jeg bliver nok fyret på torsdag, hehe. Reklamerne generer ikke mig. Håber det bedste for din virksomhed.

  1. Ej, det skal I altså slet ikke have – det var der også nogen der havde skrevet inde på Facebook. Havde det ikke været for jer, så havde bogen aldrig fandtes, og jeg er så glad for den bog. Det her betyder bare, at der går lidt længere tid inden det økonomisk går op, men sådan er det. Det er jo bedre at det er den vej, end at det var fordi der slet ikke havde været nogen der havde gidet at købe den 🙂

   Og for pokker!?! Fyret?!? er det på grund af alt det der man læser for tiden om at Fona sidder lidt skidt i det?

   1. Det er jeg glad for du siger. 🙂 Og jeps. Fona har det skidt. Altså, jeg ved ikke mere end hvad man kan læse i medierne, men hvis der overhovedet er håb for nogle af butikkerne, er det klart vores. Det er da et lille håb. Uanset hvad, skal det nok gå – jeg sagde op fire dage inden vi gik i betalingsstandsning! (Først fra juni dog – derfor jeg stadig kan nå at blive opsagt)

    1. Årh, manner. Det må være så nederen at gå og vente på :/ Du arbejder på den inde på strøget, ikke? Der har jeg i hvert fald (dengang jeg boede i Nyhavn) købt åndssvagt mange film og cd’er. Og en fancy lille (lyserød, selvfølgelig) ipod dengang da de lige kom frem i 2004. Og en computer, og et fjernsyn. Og et par telefoner. Jeg tror måske, at det er den butik i Danmark jeg har lagt flest penge hos nogensinde. Så ja, jeg tænker, at den ligger jo helt perfekt, og jeg synes da altid er der er masser af folk derinde. Det ville være synd hvis den lukkede :/

     1. Jo, jeg arbejder i den på Strøget. Jeg har ingenting med fjernsyn, computere og blendere at gøre – vores butik er den eneste, hvor varegrupperne er SÅ adskilt, og det har jeg det rigtig godt med. 🙂 Og vi klarede den! I hvert fald indtil videre. Det kan jo godt være, at de nye ejere ikke gider sælge musik og film mere.

      Jeg har godt nok også fyret nogle penge af derinde gennem tiden! 😀

 8. Jeg synes, at det er helt fair. Der er ingen, der kan leve af kærlighed og kildevand alene, og vi andre vil jo også gerne have løn, når vi laver et stykke arbejde.

  Jeg vil godt lige spørge, om der kommer flere krus på shoppen? De var så fine, og jeg ærgrer mig over, at jeg ikke nåede at få købt nogle.

  1. Hahaha, det er selvfølgelig sandt. Måske er det bare fordi man er så vant til at et arbejde det er noget der er sådan lidt halvdumt og surt, og sådan er mit arbejde jo slet ikke (kun den del af der der indebærer at snakke i telefon med Post Danmark, haha) 😉

   Jeg har faktisk 2 shops – en med plakater, bøger og postkort jeg selv har liggende på lager, og så en der laver t-shirts, muleposer og krus på bestilling. Du kan se de krus jeg sælger lige her:

   https://shop.spreadshirt.dk/livefralolland/accessories+krus+&+tilbeh%C3%B8r?q=D5P49&noCache=true

 9. Der er ikke noget som helst forkert i, at man gerne vil tjene til dagen og vejen på sit arbejde! Bloggen her kan man more sig over helt gratis, og så skal man lade være med at brokke sig – synes jeg 🙂

  1. Ja, sådan tænker jeg det også – men det er nok fordi jeg stadig er på et stadie, hvor jeg ikke endnu helt har fattet at folk vil betale penge for mit arbejde. Giver det mening?

 10. Jeg har altid synes at post Danmarks logik er top mærkelig. De siger jo på en måde, at hvis ikke du betaler 80 kr, kan det godt være vi smider dine ting væk. De siger på en eller anden mærkelig måde, at for 35 kr passer vi måske på dine ting. Og med de nye takster, mand det er en skandale.

  De har aldrig formået at tænke nyt, ud af boksen, innovativt, der er jo derfor at de er ved at gå på røven. Og så har de den frækhed at tage dig med i faldet.

  Iøvrigt, det er din side, du må jo gøre lige hvad du vil. You Will loose some, and you Will win some. Og det ser ud til at du har vundet en masse 🙂

  Jeg hepper på dig.

 11. Jeg har slet ikke tænkt over, at du har linket mere til shoppen end ellers. I øvrigt synes jeg ikke din blog er nær så “kommasiel” som så mange andre, med din er det fx altid tydeligt at det drejer sig om nyt i shoppen, modsat fx visse trænings blogs, hvor jeg har læst mig igennem et helt indlæg med en personlig beretning for til sidst at se, at nå ja i øvrigt er dette indlæg sponsoreret 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *